![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.04 Kur: tepat uz vietas ![]() |
Kā jums liekas vai Harijam būs lemts būt par Auroru? Nu ja nu nē tad kas viņš varētu būt?
Manas iespējaas vecumdienās Cūkkārpas direktors. Un vai Harijs beigās nogalinās Paši-Zināt-Ko? (Voldemortu?) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Man tā domāt, ka Poters nebūtu labs aurors, jo...
Viņš pārāk bieži zaudē pašsavaldīšanos un kā jau pati autore rakstīja, viņš burvestības pret Voldemortu izsauca neko īpaši nepiedomājot. Tas manuprāt norāda uz to, ka ja viņam būs kaut kas uz ātru roku jāizdomā, kā rīkoties, viņš to nevarēs. Smags mīnuss auroram. Vēl kas...viņš bez draugiem nebūtu tīri nekas. Nulle, lai neteiktu mazāk. Lai gan Roulingai ir tendence viņu pataisīt par mazo vārgo cietējiņu, kuru neviens tā īsti nemīl un neatbalsta kā tikai draugi (kuri pie tam ir sākuši ieķerties viens otrā), viņam it kā tomēr ir iekšā dūša lekties pretī Vernonam vai Mārdžai...lai gan es atkal teiktu ka viņš ir vnk. ļoti nesavaldīgs. Lai nu kā, viss ko es te vēlējos ar šo penteri pateikt, ir tas, ka Poter nebūtu labs aurors. Viņš var izmācīties par tādu...bet cik nu labs...Hermione būtu labāka, jo viņai ir gan drosme, gan zināšanas. Harijs nekad nebūtu tik labs aurors kā Siriuss... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.05.2025 01:18 |