![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.04 Kur: Kaut kur starp debesīm un zemi ![]() |
Sveiki! Izlēmu veidot jaunu LS ceru ka man izdosies.
Šis LS būs par burvju dziednīcu. Visās šai burvju un elfu cīņās jūs visi noteikti esat cietuši un arī jūsu mīluļi tā pat. Tad jums ir jāiegriežas šai dziednīcā jo šeit ārstē visu. Ja ir ievainots jūsus dzīvnieks tad jūs to šeit varat atstāt un mēs to apkopsim. Vienīgais es visu nevarēšu paveikt viena jums būs jāpalīdz. Šia būs arī kā atpūtas centrs kur var vienkārši atpūsties un atgūt spēkus. Darbā var pieteiktie visi kas vēlas Nepieciešams Dzīvnieku kopēji/as - 3 Ārsti vai ārstējošo zālīšu pazinējas kas varētu ārstēt gan cilvēkus gan dzīvniekus - 3 Reģistratores/i - 2 Viesmīles - 3 Bārmeņi/nes - 3 Istabenes - 3 Pasākumu organizētājas - 2 Ja vēl kāds būs nepieciešams paziņošu. Lūdzu pieteiktie visiem intresantiem un iesūtīt savus tēlu aprakstus kur jānorāda Vārds: Vecums: Dzimums: Rase: Īpašas spējas: Ģimene: Vēlamā darba vieta: Izskats/Foto: Dzīvnieks: Rakstura īpašības: Dziedniecības centrs atrodas pie ezera un tam apkārt ir mežš. Apkārtne ir noburta un šeit neviens jūs nevarēs ievainot. Pagaidām LS vēl nav sākta, lūdzu piesakieties un tad jau sāksim, kad es paziņošu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ceru ka jums patiks un jūs aktīvi piedalīsities. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.03.04 Kur: Kaut kur Cēsīs ar visu baru... ![]() |
Vārds: Ēriks
Vecums: ap 20 Dzimums: vīrietis Rase: jauktenis Īpašas spējas: pārvērsties par sudrabpelēku vilku. Ģimene: nav Vēlamā darba vieta: dzīvnieku kopējs Izskats: gara auguma, tumšām acīm un sudrabpelēkiem matiem. Vienmēr nēsā līdz mednieku dunci. Dzīvnieks nav, jo pats spēj par tādu kļūt Rakstura īpašības: laipns pret visiem, nemīl strīdus, bet ja viņu nokaitina, viņa acis kļūst spoži zaļas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 18:39 |