![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Maajas ![]() |
Es nesaprotu kaapeec visi taa fano par Frodo vinsh pats tak nekaa nav izdariijis un kur vinsh paliktu bez Sema. Sems visu laiku ruchija vinju aaraa un beigaas veel Frodo apchakaree visus un gredzenu grib patureer sev, un visiem tas patiik. NEZINU!!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
Noamia, tev es ieteiktu aiziet uz bibliotēku un pameklēt grāmatas 'Hobits jeb turp un atpakaļ", "Gredzenu brālība" un "Divi torņi" . Ja lasi arī kādā svešvalodā - paskaties grāmatnīcās, ir Gredzenu pavēlnieks pieejams arī krieviski un, ja labi pameklē, par oriģinālvalodā - angliski.
Tāpat vari arī mēģināt noskatīties visas trīs filmas - Gredzenu Brālība, Divi torņi, Karaļa atgriešanās - garas jau gan ir, bet stāsta, ka ļoti labas esot... Bet par Frodo.. grūti pateikt, laikam jau smukā sejiņa vainīga... Personīgi man, skatoties otrās divas filmas atkārtoti rodas vēlēšanās pārtīt Frodo un Sema ainas, ja vien tajās nepiedalās arī kāds cits, interesantāks tēls.... Bet par pašu grāmatas tēlu - nu ir tāds brīnišķīgs varonis, pat gredzenu aizvest varēja, nevis pats sev pievāca... Visiem jau patīk tie galvenie pozitīvie varoņi? Pie tam šoreiz vēl tāds maziņš, it kā visnotaļ nevarīgs.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.05.2025 03:43 |