![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.04 Kur: Domājiet paši ![]() |
Sveiki LS spēlmaņi.
Es jūs lūdzu uzrakstīt 3 lietas, kam jābūt Lomu Spēlē, lai jūs to spēlētu. *Vai ir jābūt Kaujām un Kariem, Piedzīvojumiem, Romantikai, Humoram, Mīklām, Monstriem, Dialogu veidošanai, vai jeb kam citam. Ko jūs gribētu Lomu spēlē? *Vai jūs labāk gribētu ar HP, GP noskaņu, vai citiem tēliem. ------------------------- Mastero piebilde: Žetons Pikolo par šādu pavedienu. Atļāvos piespraust! Šo rakstu rediģēja Mastero Jazz: 26.03.2004 20:25 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Nevajag nekādas HP un GP noskaņas.
Pašu radītās pasaules ir krietni vien interesantākas. Nu varbūt vienīga spēle, kura man patikusi jau radītā pasaulē ir Star Wars. Potera pasaulē es noteikti nevēlētos spēlēt un GP arī laikam nē... Man personīgi liekas, ka spēles interesantums un aizrautība ir atkarīga no GM. Mana lielākā prasība profesionāls, izdomas bagāts GM. Šo rakstu rediģēja Amidala: 22.03.2004 11:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 13:11 |