![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Maajas ![]() |
Es nesaprotu kaapeec visi taa fano par Frodo vinsh pats tak nekaa nav izdariijis un kur vinsh paliktu bez Sema. Sems visu laiku ruchija vinju aaraa un beigaas veel Frodo apchakaree visus un gredzenu grib patureer sev, un visiem tas patiik. NEZINU!!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
CITĀTS(Air Spirit @ 12.03.2004 23:34) Retais fano par pašu Frodo,pārsvarā par Elju Vudu. Man jau laikam nav jāsaka ka es cerēju ka Vuds uzskries virsū Sauronam, tas būtu skaisti.Bet nu,viņš filmā neko sakarīgu neparādija,tapēc nav salīdzināms ne ar ko. Nu redzi, Vuds Sauronam diez vai uzskrietu, Frodo vēl varbūt... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tomēt arī tas diez vai būtu noticis, galu galā hobits ir tikai mazs, ne pārāk stiprs radījums, kamēr Saurons - varens un spēcīgs burvis. Par to "nek osakarīgu neparādīja" arī varētu iebilst - manuprāt, viņš tīri labi notēloja Frodo mokas un šaubas, un to, kā pamazām Gredzens pārņem viņu savā varā. Un lai nu kā, bet viņš tomēr aiznesa gredzenu līdz Ugunsaizai. Kaut gan piekrītu, ka man Vuds ne pārāk patīk, tik ļoti cukurgailīgs... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.05.2025 03:31 |