![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 07.02.04 Kur: The point of no return ![]() |
Es shodien aiz neko dariit panjeemu graamatu un saaku lasiit dazhaadu tautu versijas par pasaules rashanos..Un nonaacu pie secinaajumu, ka man interesanti, kursh pasaules rashanaas veids citiem liekas visticamaakais/ vispienjemamaakais?
Piemeeram, es lasiiju, ka daudzaam tautaam, arii latvieshiem ar pasaules radiishanu asocieejaas..Juuras putas! Eegjiptieshiem arii super miits- vispirms bija Ra (saules dievs), kas radiija pats sevi, tad vinjam kljuva garlaiciigi, vinjshj nospljaavaas un vinja spljaaviena rezltaataa radaas gaiss un mitrums. (..) Skandinaavu miits- Kursh man patiik vislabaak- iesaakumaa nebija nekaa, tikai tukshums Ginnugagaps, kas veeleejaas tikt piepildiits. Pa Ginnugagapu saaka rotaljaaties uguns un ledus, uguns ietekmee ledus saaka kust...Vinjdsh ienjeema milzha veidolu. Mizlis Iimirs saaka sviist un no vinja kreisaas paduses izauga viiretis un sieviete, no labaas- veel viens viirietis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (..) Šo rakstu rediģēja Reiki: 08.03.2004 16:43 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
CITĀTS Ideaalaa variantaa kristiessa ikdienas dziive nav atdalaama no vinna ticiibas. Tas noziimee, ka iists katolis vai luterticiigais iet bazniicaa. Publiska piedaliissanaas draudzes dziivee kristietiibaa ir lloti svariiga religgiozitaates izpausme. Vai gan tos, kuri nekaadi neizraada savu ticiibu citiem ticiigajiem vispaar var saukt par kristiessiem? Jau labu laiciņu neesmu bijusi baznīcā, bet tomēr uzdrošinos apgalvot, ka esmu kristiete. Cik īsta vai neīsta, laba vai slikta - tas ir cits un tikai manai sirdapziņai un Dievam izšķirams jautājums. Piekrītu, ka pie tām priekšzīmīgākajām mani ne tuvu nevar pieskaitīt. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Neuzskatu, ka man kādam kristietība būtu jāpierāda. Ticība galu galā ir viena varen intīma padarīšana, kas, manuprāt, ir vairāk domāta diviem - tev un Dievam, kuru tu pielūdz. Un tai nav obligāti nepieciešama piedalīšanās rituālos (lai gan tie stiprina kopības saites un tā tālāk, un ir atzīstami par labiem esam). CITĀTS Es dodu vinniem visas iespeejas sevi aizstaaveet pret maniem (varbuut nepamatotajiem) iebildumiem Bet vai vajag? Varbūt labāk nesākt "ticību karus"? Vēl jo vairāk tāpēc, ka ne viens, ne otrs negrasās no saviem uzskatiem atkāpties... "davaiķe buģem žiķ družno!" CITĀTS Un kaapeec tu uzskati, ka es nosodu tos, kas uzskata sevi par piederiigiem kaadai religgijai? Es tikai izturos kritiski pret vinnu uzskatiem kaadaa noteiktaa jomaa Varbūt tu tā nedomā, bet izsakies gan samērā aizvainojoši. Varbūt varam vienoties, ka tu ne īsti precīzi izteicies, bet mēs ne visai pareizi sapratām. I vilks būs paēdis, i kaza dzīva, i ganiņam vieglas smiltis. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:13 |