![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti šajā forumā netiek skaitīti.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Skaitļa 2 pakāpe ir sasniegta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Man arī žēl, ka LS sadaļu nav, kas turpina. Tur vajag GM! Bez tiem nekas nav. Tur vajag arī spēlētājus. Pie tam tādus, kas neņerkst, ka redz, šitādas spēles viņiem nepatīk, un tādas lietas spēlēs viņiem nepatīk. Man grūti iedomāties, ka pārskatāmā laikā te varētu veidoties kas lielāks par privātiem projektiem. ka jaunās Brīnumaino zvēreļu filmas nav atkalaktivizējušas foruma biedrus Tie ir mēsli. Radīti ņaudiņas ģenerēšanai, jo Potija sērija beidzās, bet maizi ēst ar ikriem ta arī turpmāk gribas. Vēl cita lieta ir tāda, ka forumu ēra pa lielam ir pagājusi, janākajai paaudzei ir pavisam cita vide, kur apgrozīties. Tā kā ar jaunu biedru pieplūdumu var nerēķināties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Hermaine, kādi citi hobiji tev pašlaik ir? Ujj, par šito mēs ar kaivu jau sataisījām to pavedienu "sarunas par tēmu" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man to hobiju ir daudz par daudz. Tagad esmu stipri (iespējams pārāk stipri) aizrāvusies ar tulkošanu - mans jaunākais projekts ir Harijs Poters un Racionālās domāšanas metodes. Rēcīgs gabals, ja drusciņ ko zini par zinātni. Tad nesen izgāju kursus pedagoģijā, rudenī plānoju sākt strādāt par skolotāju, tad lēnām štukoju, ko tiem nabaga skolēniem iemācīt tajās fizikas stundās. Kaudzēm lasu grāmatas, un, ja ziemā uznāk galīgs trakums, tad vēl kaut ko uzadu. Par Latviju šobrīd ir apmēram tā - manuprāt, dzīve iet uz augšu, jo, piemēram, Kuldīgā vienkārši nav, kur dzīvot, īres dzīvokļu cenas ir kā Rīgā, un arī Rīgā viena gada laikā cenas pacēlās apmēram par simts eiro. Tajā pašā laikā katrā puslīdz jēdzīgā darbavietā ir mazākais vismaz 1 vakance. Pati teorētiski strādāju šobrīd 2 vietās un varētu vēl 2, ja viens spētu pārplēsties uz pusēm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man vīram arī brālis izklejojās pa Angliju, tā arī laimīgo zemi neatrada, atbrauca atpakaļ, tagad ir patstāvīgs darbs, līgava, dzīvoklis un jūtas gana laimīgs. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 23:11 |