![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti šajā forumā netiek skaitīti.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Skaitļa 2 pakāpe ir sasniegta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Man arī žēl, ka LS sadaļu nav, kas turpina. Tur vajag GM! Bez tiem nekas nav. Tur vajag arī spēlētājus. Pie tam tādus, kas neņerkst, ka redz, šitādas spēles viņiem nepatīk, un tādas lietas spēlēs viņiem nepatīk. Man grūti iedomāties, ka pārskatāmā laikā te varētu veidoties kas lielāks par privātiem projektiem. ka jaunās Brīnumaino zvēreļu filmas nav atkalaktivizējušas foruma biedrus Tie ir mēsli. Radīti ņaudiņas ģenerēšanai, jo Potija sērija beidzās, bet maizi ēst ar ikriem ta arī turpmāk gribas. Vēl cita lieta ir tāda, ka forumu ēra pa lielam ir pagājusi, janākajai paaudzei ir pavisam cita vide, kur apgrozīties. Tā kā ar jaunu biedru pieplūdumu var nerēķināties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: Manchester, UK. ![]() |
Steam, laikam lietoju kā spēļu 'bibliotēku'. Kāds laikam, tā ir. ;dd
Tās spēles arī citur pērku. Es laikam pieminēju, jo tas multiplayer. Ja ir multiplayer, tad pašā spēlē sazinās, vai kur Jo cilvēki lieto discord un teamspeak, un visus šitos te, arī. Paldies par linkiem. Hermaine, kādi citi hobiji tev pašlaik ir? Ak, Dievs, es te tik ilgi drukāju, visur bija jāsaliek lielie burti, tad es ēdu cepumus un tad es sāku domāt par žargonvārdiem. Kādus jaunus vārdus lieto tagad LV ikdienā, ko tie nozīmē? Šogad, šomēnes aprit 10 gadi kopš tur biju. Vispār pastāstat kaut ko jaunu par valsti. Pirms pāris gadiem man vēl bija viena paziņa Latvijā, tagad vairs nav, nesanāk runāt ne ar vienu latviski. Saka, ka Anglija pilna ar cilvēkiem no Latvijas, bet es nekad viņus nekur neredzu/nedzirdu ;d Pagājušogad netā uz brīdi sanāca parunāt ar vienu, kas nesen bija atvākusies uz Angliju. Vēl viens, kas aizbrauca uz Vāciju dzīvot, arī diezgan nesen. Domāju, kā savlaik man piekasījās par gramatiku. Ok, "piekasījās" izklausās diezgan nelāgi. "Aizrādīja". Bet šitie te, lai vispār... nevarēju nejust kaunu. Nedz tur sakarīgas sarunas, nedz kaut ko paburtot mācēja. Bet es te ļoti ilgi jau rakstu, beigšu tagad ;d P.S. par to microsoft spamu, man līdzīgs bijis outlook/hotmail. tādi ceļojot apkārt, pluss vēl: dodiet naudu, mums ir jūsu privātās detaļas, tad vēl, ko jūs darījāt webcam. - ej d... man nav webcam ;d Šo rakstu rediģēja Laushi de Lychan: 02.08.2019 15:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:32 |