![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti šajā forumā netiek skaitīti.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Skaitļa 2 pakāpe ir sasniegta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Man arī žēl, ka LS sadaļu nav, kas turpina. Tur vajag GM! Bez tiem nekas nav. Tur vajag arī spēlētājus. Pie tam tādus, kas neņerkst, ka redz, šitādas spēles viņiem nepatīk, un tādas lietas spēlēs viņiem nepatīk. Man grūti iedomāties, ka pārskatāmā laikā te varētu veidoties kas lielāks par privātiem projektiem. ka jaunās Brīnumaino zvēreļu filmas nav atkalaktivizējušas foruma biedrus Tie ir mēsli. Radīti ņaudiņas ģenerēšanai, jo Potija sērija beidzās, bet maizi ēst ar ikriem ta arī turpmāk gribas. Vēl cita lieta ir tāda, ka forumu ēra pa lielam ir pagājusi, janākajai paaudzei ir pavisam cita vide, kur apgrozīties. Tā kā ar jaunu biedru pieplūdumu var nerēķināties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: Manchester, UK. ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Kas tad tas - geimera-mazohista komplekts? pie tam tur spoguļrakstā uz zilās pogas 'loh'?? ;D:D:D mm, paldies, Mattias'.. Lomu spēļu atmiņas? pluss, vispār "Is it wrong if you go back and kill Hitler as a child?" labs. ej, es atceros, 2000o gadu vidū bija sw.lv forums un kas vēl, visi satikās pie rimi, kaut kādā telpā, vai tā vismaz man teica kāds un kaut kāds zvaigžņu karu pasākums tur norisinājās, man savlaik bij maziņš besis, ka gandrīz nekad netiku uz vairākums no visām šīm sanāksmēm, gan zvaigžņu karu, gan citu interešu, jo nebiju Latvijā. ;d kāds šeit spēlēja/spēlējis star wars old republic ? Šo rakstu rediģēja Laushi de Lychan: 31.07.2019 05:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 21:26 |