![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Vai jūs lasot grāmatu, domāju, ka tas vairāk attiecas uz grāmatām, kas pilda izziņas sniegšanas funkcijas (vairāk nekā lielais vairums daiļliteratūras žanru), lapaspušu malās izdarāt kādas atzīmes, pierakstāt komentārus utt.
Vai jums nešķiet interesanti vēlāk pārlasīt remarkas? Kā jūs domājat, kādu remarkas padara grāmatu? *** Es pa retam esmu tikai atzīmējis citātus, neko vairāk. Vienīgā grāmata - pareizāk gan brošūra - , kurā es pierakstījus komentārus (arī komentārus par opīša izveidotajām remarkām - viņš bieži tādas veido lasot grāmatas, kas saistītas ar reliģiju) bija par latviešu teologa atspēkojumiem pret Da Vinči koda izteiktajām tēzēm. Jāsaka, ka tas bija ļoti neprasmīgi izdarīts. Šo rakstu rediģēja Noa: 09.06.2006 21:11 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.07 ![]() |
Cik vien atceros, grāmatās neko ķēpājusi neesmu. Nu nepatīk man piegānītas grāmatas ar visādiem ķiņķēziņiem un muķīgām piezīmēm (riebums kopš skolas pieredzes).
Toties pārdomāti pieraksti, manuprāt, var skaistā veidā padarīt grāmatu personiskāku un pārlasot atsaukt patīkamas atmiņas. Pati apsveru iespēju kādu īpaši mīļu grāmatu papildināt ar kādu komentāru vai zīmējumu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 15:03 |