![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.11.09 Kur: Tavā kumodē Gardēdis ![]() |
Kurš tu esi?
Man atbildot uz 45 jautājumiem sanāca, ka esmu Roberts Barateons, tas kurš visnotaļ mirušais karalis. Izpildi un tad ieraksti te , kas tev sanāca. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
You are Petyr Baelish. A slimy creep if ever there was one, you use lies and deciet to take advantage of your foes. You are out for vengance, and will do whatever it takes to quench that thirst.
Eddard Stark 70% Petyr Baelish 70% Tyrion Lannister 70% Jaimie Lannister 70% John Snow 60% Robert Baratheon 55% Joffrey Lannister 55% Khal Drogo 50% Daenerys Targaryen 50% haha, kurš to būtu domājis? un man pat nepieder neviens bordelis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.11.09 Kur: Tavā kumodē Gardēdis ![]() |
haha, kurš to būtu domājis? un man pat nepieder neviens bordelis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) visas iespējas atvērt kādu pieklājīgu iestādi :> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 17:49 |