![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Sveiciens!
Vēlējos teikt lielu paldies visiem, kas ieradās! Bija tiešām patīkami! Ar visu arbūzu un pareizajiem cilvēkiem, pasākums, manuprāt, bija vairāk nekā izdevies. Vai maz varēsim visus uzskaitīt, kas ieradās? Šeit kaut kas no arbūza uzšķēršanas. P.S. Ragastīt, man diemžēl nav iedvesmas rakstīt par agro, miglaino, auksto un miegaino rītu, ceļu uz pasākumu, mazā, zaļā un apaļā iegādi un parakstiem uz tā. Tev sanāca pārāk labi, lai es to mēģinātu atkārtot! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja Andromeda: 04.11.2013 01:48 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Neņemšu pēc pilnā saraksta, jo baidos, ka pie lielākās daļas man nebūs, ko teikt, kā arī baidos sākt jaukt.
Pārsvarā komunicēju ar tiem, kurus jau droši pazinu, jo pārējo, mazāk zināmo ļaužu tematiem es nedz spētu izsekot, nedz spētu pievienoties, bet tik ik pa laiciņam klausījos no malas, kamēr netiku ierauta kādās savās individuālajās sarunās. Apjautu to, ka kurbijkurne sevī ir savākusi patiesi raibu kompāniju, lai arī nepameta sajūta, ka pat ja esmu daļa no šīs kompānijas, jūtos no tā traki atvienota. Visticamāk tādēļ, ka mana aktivitāte forumā bijusi senāk, bet ne tik sen, lai es zinātu visas foruma leģendas un pasmietos tām līdzās. Bet neskatoties uz to, bija jautri. Iepazīt dažus daļēji zināmos jau pilnīgāk, vismaz pēc sejas, iedzert jaukajās un siltajās Alas telpās, uzēst arbūzu, ko pēdējo reizi es patiesībā netiku darījusi ārkārtīgi sen. Daži, kas ieradās vakarpusē, tika palaisti garām, bet baidos, ka pat ja uzkavētos, es neko iespaidīgu šajā laika periodā pasākusi nebūtu. Ceru, ka jums gāja jautri. Atļāvos verbāli ar dažiem biedriem pārcilāt savu foruma pieredzi un apjautu, ka tā ir tik muļķīga un pokemonīga, ka gribētos to restartēt un izdarīt ko labāk, kamēr forums vēl bijis ziedu laikos. Vai arī gribētos, lai tie ziedu laiki atgrieztos. Shadowstalkera viedie vārdi tomēr ir patiesi un šajā foruma mītā tas neapšaubāmi parādījās. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 16:10 |