Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

Andromeda
iesūtīt 04.11.2013 01:46
Raksts #1

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 12.07.06
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

Sveiciens!

Vēlējos teikt lielu paldies visiem, kas ieradās! Bija tiešām patīkami!

Ar visu arbūzu un pareizajiem cilvēkiem, pasākums, manuprāt, bija vairāk nekā izdevies. Vai maz varēsim visus uzskaitīt, kas ieradās?

Šeit kaut kas no arbūza uzšķēršanas.

P.S. Ragastīt, man diemžēl nav iedvesmas rakstīt par agro, miglaino, auksto un miegaino rītu, ceļu uz pasākumu, mazā, zaļā un apaļā iegādi un parakstiem uz tā. Tev sanāca pārāk labi, lai es to mēģinātu atkārtot! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Šo rakstu rediģēja Andromeda: 04.11.2013 01:48
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
Andromeda
iesūtīt 05.11.2013 01:30
Raksts #2

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 12.07.06
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

1. Andromeda - es, jā. Tāds nedaudz pūlī apjucis miglājs. Sākumā nespēju saprast, ko iesākt ar lielo kaudzi ļaužu, kurus nepazinu. Brīžiem sajutos kā klaustrofobiķe. Kaut kā jau pat sanāca laikam beigās iejusties starp
2. Josephine - susļik, man bija prieks ar tevi kaut kur aizdoties kopā, mums tā vajadzētu biežāk darīt
3. Overlord - Saurij, būs jau labi! Tāds pa daļai sašļucis un mazliet bēdīgs izskatījies
4. Džea - paldies par labajiem vārdiem un interesi par lomu spēlēm
5. Ils - jauki redzēt un prasītos, lai atgrieztos forumā ar jauniem rakstiem ^^
6. Ungārijas Ragaste - varētu stundām klausīties stāstā par manu ceļu uz pasākumu un raustīties smieklu krampjos - jā, es būšu nemirstīga, ja jau smiekli pagarina dzīvi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
7. Kaķe - audzina nākotnes kurbijkurnieti, cik mīlīgi
8. Otrās forumiešu paaudzes pārstāve, kura niku diemžēl aizmirsu uzprasīt - kas par mazām, zilām ačtelītēm
9. zibgaismiņa - sanāca tikai pavērot no malas
10. aivvv/troll dream walker - paldies par kafiju un kompāniju, kad aizraidījos ar savu zivtiņu tālāk no citiem, uz sava koka troņa, nav jau gluži iron throne as in Game of Thrones, but it sufficed my needs just fine
11. Grēkmeistars - no sirds prieks bija satikt, lai arī nav ne jausmas kādu giggly iespaidu atstāju par sevi pēc diviem aliem tukšā dūšā, nemaz nerunājot par pārējo haosu un manu nespēju koncentrēties pūlī sakarīgākām sarunām
12. Ledene - neatpazinu, piedod
13. Shadowstalker - vismaz viens cilvēks ar kārtīgu nazi, arbūza uzšķēršanai, kā arī jā, jā turējos no alus es pa gabalu, thanks anyways
14. Adē - ļoti glīti izskatījies ^^
15. trobelius - neatpazinu, piedod?
16. jazz - kaut kur ļoti dzirdēts niks, tikai kaut kā nezinu vai pareizi saliktu kopā ar sejām
17. Shatered - atpazinu pēc foto pavediena
18. mezja lauminja - jauka cepure
19. Vilku meita - neatpazinu? Hm.
20. kraist - ?
21. Mīnusiņš - ?
22. Erasmus - Pēc bildēm sazīmēts
23. nera - Same here
24. earnella - ?
25. Aiva - Jauki atkalredzēties
26. Seila - sauļuk viss ir labi!
27. Mākoņkaķis Aurēlija - Jauki, ka pārpratums atrisinājās un cerams tapa skaidrākas tās lietas ^^
28. washulis - jauks cilvēks
29. Janchux - cheers
30. Namoo the Jellyfish - pasaule ir tik maza un tomēr šķita nedaudz maģiski un brīnumaini, ka mums ir kopīgas paziņas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
31. Džūna - atpazinu pēc foto pavediena
32. Grims - nez
33. Raine - nez
34. Arwen - Glīta
35. Mattiass - meow, atkal visu nokavēji, nja.
36. Pūķēns Sāra - vienmēr jauki satikt un parunāties! (hugs)

Man gribētos šādus pasākumus biežāk un kopumā weird is good! I like it.

P.S. Ragastīt, ja es nebūtu kā izžmiegts citrons, absolūti bez iedvesmas, tad jā, bet diemžēl es esmu izžmiegts citrons uz šo brīdi.

Šo rakstu rediģēja Andromeda: 05.11.2013 01:32
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
1 lietotāji/s lasa šo pavedienu (1 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 21.05.2025 15:06