![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Sveiciens!
Vēlējos teikt lielu paldies visiem, kas ieradās! Bija tiešām patīkami! Ar visu arbūzu un pareizajiem cilvēkiem, pasākums, manuprāt, bija vairāk nekā izdevies. Vai maz varēsim visus uzskaitīt, kas ieradās? Šeit kaut kas no arbūza uzšķēršanas. P.S. Ragastīt, man diemžēl nav iedvesmas rakstīt par agro, miglaino, auksto un miegaino rītu, ceļu uz pasākumu, mazā, zaļā un apaļā iegādi un parakstiem uz tā. Tev sanāca pārāk labi, lai es to mēģinātu atkārtot! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja Andromeda: 04.11.2013 01:48 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
1. Andromeda
2. Josephine 3. Overlord 4. Džea 5. Ils 6. Ungārijas Ragaste 7. Kaķe 8. Otrās forumiešu paaudzes pārstāve, kura niku diemžēl aizmirsu uzprasīt 9. zibgaismiņa 10. aivvv/troll dream walker 11. Grēkmeistars 12. Ledene 13. Shadowstalker 14. Adē 15. trobelius 16. jazz 17. Shatered 18. mezja lauminja 19. Vilku meita 20. kraist 21. Mīnusiņš 22. Erasmus 23. nera 24. earnella 25. Aiva 26. Seila 27. Mākoņkaķis Aurēlija 28. washulis 29. Janchux 30. Namoo the Jellyfish 31. Džūna 32. Grims 33. Raine 34. Arwen Šis ir to biedru saraksts, kuru Kurbijkurnes nikus es spēju atsaukt atmiņā, pateicoties manai nosliecei vākt parakstus. :] Tiesa, palīdzēja arī uzņemtās bildes. Taču te nav pieminēti tie, kurus es atpazīstu, bet viņu šejienes segvārdus nekādi nespēju izvilkt no zemapziņas dzīlēm, kā arī tie, kuri pavīdēja garām ejot, vai Alā ieradās, kad es jau no turienes biju aizlidojusi. Tā kā esiet laipni aicināti sarakstu papildināt un labot kādas kļūdas, kuras es varētu būt pieļāvusi. Pēc maniem aprēķiniem Kurbijkurnes pasākumu ar savu klātbūtni uz īsāku vai garāku brīdi varētu būt pagodinājuši apmēram 50 biedri. Tiktāl par statistiskām lietām. Pievēršoties kam emocionālākam: es ne drusciņas nenožēloju, ka tomēr izdomāju šo pasākumu apmeklēt. Ir tik ļoti jauki satikt sen neredzētus cilvēkus un iepazīties ar jauniem. :] Mēdz jau kādreiz teikt, ka vislabāk un jautrāk ir tur, kur tevis nav, bet šoreiz man tā nebija. P.S. An, esmu joprojām svēti pārliecināta, ka tev tas izdotos. :] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 16:23 |