![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.07 ![]() |
Tātad (atvainojiet, ja šāds pavediens jau ir bijis) es vēlētos zināt - kādi ir jūsu mīļākie seriāli (ja tādi ir) un kāpēc?
Man pašai tie ir Kyle XY (ļoti patīk seriāla doma) un Roswell ( mistika un drāma - labs apvienojums).' Tātad kā ir ar jums? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Šobrīd mans mīļākais seriāls ir Downton Abbey, ko silti iesaku noskatīties..
Seriāls ir par pagājušā gadsimta pirmās puses laikiem, aristokrātiem, ievijot mīlestību un intrigas. Sāku skatīties dēļ tā, ka aizdomājos, ka ir pagājuši vien 100 gadi, bet kāda tolaik bija kalpotāju dzīve... Jā, labi, es apklustu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Ir saņēmis daudzu kritiķu pozitīvu vērtējumu un vairākas balvas. Iesaku noskatīties Homeland (latviski ir Svešais starp savējiem). Bija apnikuši visi tā stila seriāli, bet šis piesaistīja. Vēl esmu iesākusi skatīties Game of te Thrones (jā, beidzot, jo man apnika ka visās malās ir spoileri. izlēmu pati noskatīties.) un tās pāris sērijas, kas ir redzētas šķiet ļoti aizraujošas. Protams, vēl mana sirds pieder jaunajam Šerlokam, bet līdz tā nākamajai sezonai vēl jāgaida. Kopumā neesmu seriālu mīļotāja, bet šiem četriem ir izdevies iekarot manu sirdi. Šo rakstu rediģēja Dženeta: 22.07.2013 15:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 16:27 |