![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........
Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.04.13 ![]() |
*)kā Tu iepazinies ar LOTR?
Atzīšos, ka neesmu vēl iepazinies ar šī stāsta literāro pusi, jo man bērnībā tādu grāmatu nebija, uzaugu ar K.Skalbes darbiem, tāpēc mana pirmā saskarsme ar šo stāstu bija ekranizētajā versijā, un ar to arī pietika. Tagad tas ir plāns šai vasarai. *)ko Tev nozīmē LOTR? Reiz dzirdēju teicienu, ka labs stāsts ir kā labs draugs, kurš laiku pa laikam ir jāapciemo, lai redzētu, kā tam klājas. Pa lielam, šis stāsts man to arī nozīmē. *)ko Tu par to domā kopumā? Ko līdz būšu ticis galā ar grāmatām, man būtu ko vairāk piebilst, bet mazliet paturpinot atbildi uz iepriekšējo jautājumu. Šis stāsts allaž būs vieta, kur gribas atgriezties. Būt daļai no šiem piedzīvojumiem, pārdzīvojumiem. Būt kopā ar šiem varoņiem. Ko domāju kopumā? Gribētu, lai tā būtu realitāte. *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... Allaž esmu apbrīnojis cilvēkus ar labu fantāziju (un nē, laba fantāzija nav veids, kā es šos cilvēkus apbrīnoju, lai gan...) un tāpēc joprojām ir grūti aptvert to, kā cilvēka prāts ir spējis radīt ko tādu. Žanra meistardarbs. Šo rakstu rediģēja Mortensens: 12.04.2013 10:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 09:59 |