![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........
Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
*)kā Tu iepazinies ar LOTR?
Atceros to dienu tā, it kā tas būtu bijis vakar. Gāju 2. klasē un biju slima. Biju ievērojusi LoTR'u plauktā, bet kad izņēmu no plaukta mamma teica, lai lieku atpakaļ, jo nav man piemērota grāmata. Nākamajā dienā protams atkal paņēmu un sāku lasīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Un tā arī tas viss aizgāja. Pirmo grāmatu izlasīju trīs dienās un tad jau arī uzreiz sāku nākamās. *)ko Tev nozīmē LOTR? Patiesībā, neizsakāmi daudz. Tas man pavēra acis uz literatūras pasauli un iedrošināja mani pašu rakstīt. Lai cik reizes esmu pārlasījusi, lai arī nu jau varu no galvas atstāstīt dialogus, man neapnīk. Katru reizi es lasu kā pirmo. *)ko Tu par to domā kopumā? Mh, nu ko tur vēl var piebilst pēc iepriekšējā jautājuma? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR... Paldies, Tolkīn. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 22:02 |