![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Tiem, kas skatās jauno Šerloku kaut kas ko likt uz kārā zoba. [contains spoiler of end of Season 2, neskaties, ja neesi vēl redzējis 2. sezonas pēdējo sēriju]
Protams, šis nav attiecināms tikai uz jaunajām sērijām, bet vairāk par visu Šerloku kopumā. Andromeda Šo rakstu rediģēja Andromeda: 29.07.2012 18:07 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.13 Kur: Rīga ![]() |
Moriartija, protams.
jo, runājot par seriālu, viņš ir ģeniāls. apsēsts, vājprātīgs, ģeniāls. tāpat kā irēna - skaista, bīstama, nepārspējama. un tomēr tikai cilvēks. šerloks kā tēls mani aizrauj, bet lielajā cīņā es viņu negribētu redzēt labajā pusē. ļaunīšiem šajā seriālā piemīt neticami laba harizma. runājot par publicitāti vai ne publicitāti. paskatoties kas notiek mūsdienās, ņemsim to pašu mafiju, narkotiku dīlerus etc. policijai ir zināmi viņu vārdi, viss, ko v viņi dara, un tomēr... ar vārdu nepietiek. nepieciešami pierādījumu. nevar pateikt "es zinu, ka viņš pasūtīja šo slepkavību" pat tad, ja tas ir acīmredzami. pat ar motīvu nepietiek, lai iesēdinātu. lai vispār varētu kādu nogādāt tiesas priekšā, nepieciešami reāli pierādījumi, uzticamu liecinieku liecības. un... noziedznieks vēl ir jānoķer. plus, ja tev ir pareizā pogas, pa kurām spiest, tu nenonāksi apcietinājumā pat tad, ja tevi atradīs pie līķa, ar nozieguma ieroci rokās un viscaur upura asinīs. korupcija. un te es runāju par realitāti. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 18:29 |