![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti šajā forumā netiek skaitīti.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.07.12 ![]() |
Interesanti zināt, kādas aplikācijas cilvēki visbiežāk izmanto.
Kopā viņu ir daudz, bet es personīgi ļoti bieži izmantoju Any.DO tīri tā - taskiem, Skype un no spēlēm Fruit Ninja un Backgammon Masters. Ko labu Jūs varat ieteikt? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Nelietoju! Principā ar telefonu nespēlējos un arī nespēlēšos. Telefons domāts, lai zvanītu, pie tam tad kad tiešām vajag.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
CITĀTS(Andromeda @ 14.08.2012 19:36) Nelietoju! Principā ar telefonu nespēlējos un arī nespēlēšos. Telefons domāts, lai zvanītu, pie tam tad kad tiešām vajag. Tu izņēmi vārdus man no mutes ārā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Tātad-es arī nespēlējos, ja nu vienīgi dažkārt tās spēles kuras man jau nopērkot telefonu bija ielādētas... Internets man sākumā bija pieslēgts bet es nejauši atslēdzu un vairs neprotu pieslēgt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja Vingrotāja: 14.08.2012 18:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.05.2025 19:08 |