![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Vienubrīd biju aizrāvusies vērot stereobildes, kaut kur iekš youtube pat uzraku stereovideo. Es gan neesmu skatījusies izslavēto 3D kino, tāpēc šādas bildes man šķiet ārkārtīgi interesantas.
Neliela pamācība, kā tādas skatīties: Maģiskā acs Katrā ziņā man "sanāk", ja cenšos skatīties ar abām acīm cauri monitoram un skatienu fokusēju kaut kur metru vai divus aiz monitora. Ko jūs redzat šajā attēlā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) (IMG:http://joyerickson.files.wordpress.com/2012/01/magiceye.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.10 Kur: Skaistākā vieta uz pasaules ![]() |
Pirmo reizi kaut ko saskatu šāda veida attēlos uz ekrāna. 1. attēlā ir sirsniņa, bet otrajā augšā divi sakrustoti zobeni, bet apakšā kaut kas līdzīgs jahtai vai burulaivai.
Man pašai mājās arī ir grāmata ar šādiem 3d attēliem. candy Laikam jums vajadzēs ieiet saitā lai redzētubšo attēluy Kaut gan es nezinu vai jums atvērs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 15:17 |