![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Cik sen nelasīts darbs,bet es vēljoprojām atceros pinkaino,drosmīgo suni,kas nomira aizstāvot savus saimniekus. Darbs par cilvēka savstarpējām attiecībām,dzīves atklāsmi un par to,kas var notikt cilvēka nevērības un vienaldzības rezultāta. Aizkustinošš darbs. Labrāt uzzinātu jūsu domas.Varbūt kāds ir paspējis novērtēt arī filmu?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.10 Kur: Pagrabā, starp zirnekļu tīkliem un veciem kamoliem, starp pieneņu pūkām un zaļiem zaķīšiem. ![]() |
Mums mācību grāmatā bija, bet man nepatika. Es nevaru ciest stāstus, kur kāds ir baigais cietējs un tā. Manā skatījumā šajā grāmatā cietēja loma bija gan Tillei, gan suņu vīram, gan Princim un mūkam. Kaķene gan, cik nu es lasīju, tādu iespaidu neradīja.
Patiesībā es nezinu kā stāsts beidzās un mani tas neinteresē. Un filmu es noteikti neskatītos, tur laikam varētu kārtīgi pagarlaikoties, ko es varu arī tāpat. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 00:33 |