Piramīdas, Un to atklājumi... |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Piramīdas, Un to atklājumi... |
03.04.2011 11:31
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam Grupa: Biedri Pievienojās: 03.04.11 |
Čau visiem.. Ehh es interisējos par piramīdām, un to celšanu, un izgatavošanu!
Cik esmu skatijies/lasijis tas viens bluķis reāli sver tonām, un padomājot loģiski cilvēks to pa slīpni nevar uzstumpt, ne arī uzvilkt. Tapēc man liekas, ka šajā jomā ir palīdzējuši ciplanētieši, kā arī vissi tie dievi utt ir uzskatīti par ciplanētiešiem. Lasiju, ka tika atrasta "lauztuves", vai arī vietu, kur izgatavoja bļuķus un tur bija palicis viens ieskākts gatavots bluķis, kurš netika pabeigts nezināmu iemeslu dēļ, bet tā bļuķa šķeltne ( plakne, kura tika zāģēta/lauzta nost ) ir tik gluda, ka ūdens, un pat ar mūsu jaunākajām tehneloģijām nevar to izdarīt viņi bija aprēķinājuši , ka 1 sekundē ir jānozāģē noteikts lauks, lai akmenis nesašķeltos, un paliktu gluds... Noteikti cilvēki ar lauztnēm to nevarēja izdarīt. Neliela atkāpe no reālitātes. Filmā " transformeri" arī tika teikts, ka senajos laikos dievi ir ieradušies uz zemes, lai palidzētu mums attīstīties. Kā arī filmā " Alliens vs predators " arī tas pats teikts. Ko jūs par šo domājat? |
|
|
03.04.2011 18:06
Raksts
|
|
Zintniece Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija |
Es gribētu teikt, ka apmēram līdzīga diskusija šeit jau bija - Ēģiptes piramīdu izcelsme.
Lūgums to palasīties, bet, tā kā tā ir sena, var turpināt šeit. Manas personīgās domas ir tādas, ka mākslas filmas nekādi nav uzskatāmas par pierādījumu jel kaut kam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Otrs - tādu bluķi var uzvilkt pa slīpni, un tas nav nekas ļoti sarežģīts. Treškārt, tie bluķi nav tiķ ļoti gludi, vismaz es gribētu zināt, kur tieši Tu to izlasīji? Un doma par to, ka visu savādo uz zemes ir uzbūvējuši citplanētieši, nemaz nav jauna. Pat neatceros, kurš pirmais par to sāka rakstīt, bet to atceros, ka tas pirmais bija ne zinātnieks, bet gan žurnālists. |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 01:18 |