Canad Erenerth ~ Four Realms ~ Četras karaļvalstis, Jaunas LARP meistargrupas mājas lapa |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Canad Erenerth ~ Four Realms ~ Četras karaļvalstis, Jaunas LARP meistargrupas mājas lapa |
21.02.2011 18:22
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.11 |
Nesen sērfoju pa internetu un atradu kaut ko interesantu:
Mājaslapas pilnais nosaukums: Canad Erenerth ~ Four Realms Tapšanas laiks: 2010. gada 13. septembris Mājaslapas veidotājs(-i): Augstākais (Andrejs) Apraksts: Tas ir pavisam jaunas LARP meistargrupas mājas lapa, kurā var uzzināt visu par viņu rīkotajām lomu spēlēm, viņu lomu spēļu spēlēšanas veidu un daudz ko citu. Informācija tiešām ir apjomīga. Minibanneris: Nav. Pilna adrese: http://fourrealms.ucoz.lv/ |
|
|
24.02.2011 19:15
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.04 Kur: ZzZ |
Pagaidām es esmu skeptisks par esošās sistēmas dzīvotspēju "kaujas apstākļos," pārāk daudz bugu krīt acīs. Labprāt paklausītos "dzīvē", kas ir sakāms spēles veidotajiem, ja tāda iespēja būs.
CITĀTS Mūsu brīvdabas lomu spēlēs visu izsaka nevis punkti, bet gan jūsu meistarība rīkoties ar tām iespējām, kuras paši esat ieguvuši lekciju un treniņu ceļā. Piekrītu Kamazam, ka izklausā pēc sektas apmācības un "patriotiskās audzināšana tēvoča Fjodora vadībā" Drusku paņerkstēšu par kaujas noteikumiem un to aprakstu (profesionalais ````nisms (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) : CITĀTS spēlētājs gūst triecienu, ja pretinieks, acīmredzami, ir notēmējis ar zizli pret kādu spēlētāja ķermeņa daļu un veicis burvestību. Es tiešām gribētu redzēt kā tas strādā dzīvē. Pamēģiniet 1v1 kaut no 10 metriem notiekt pa kuru ķermeņa daļu ir tēmēts. Paaugstinātā grūtības pakāpe, burvis atrodas aiz muguras. Vēl jaukāk - ir cīņa 3v3. CITĀTS Ja izmantojat vairogu, tad sviest to ir aizliegts, izņemot gadījumus, kad to atļauj kādas klases prasme, bet tādā gadījumā vairogam jābūt gatavotam no vienslāņaina kartona vai kāda cita viegla meteriāla Gribu redzēt vairoga mešanu pretiniekam, dzīvē ar praktisku pielietojumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . Kā ir ar vairogiem-durvīm? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) CITĀTS Ja būrējs, ir notēmējis maģisko priekšmetu vai žestu pret savu pretinieku tā, ka tas ir skaidri redzams, ka būrējs trāpa, tad maģiskais uzbrukums arī trāpa. No maģiskajiem triecieniem var aizbēgt, paslēpties (aiz celtnes, koka, cita spēlētāja, utt.) vai izvairīties. Es ceru, ka otrai teikums ir domāts kā īpašību lietošana, citādi kaut kas tur nestikoja kopā. Un vispār maģiju lietošana kā tāda, pēc šiem noteikumiem, var būt ļaunprātīgi izmantojama no visiem pieciem galiem. CITĀTS Ieročiem jābūt gatavotiem no nekaitīgiem, vismazāk traumējošiem materiāliem (piemēram, no koka, polsterējumi utt.). No šī teikuma es gandrīz aizrijos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Tātad viens no galvenajiem jautājumiem - no kā īsti tiks izgatavoti ieroči - koks, boofed, miksējums? Pārspriedumus par šo teikumu atstāšu vēlākam laikam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) CITĀTS Loks loka garums un spriegums: īpašniekam visērtākais. Loka bultas nedrīkst būt asas un šo ieroci pret spēlētājiem izmantot aizliegts. Nāk prātā 25 kg atvilciena loks ar šampanieša korķi mīkstinājuma vietā... CITĀTS ja persona vēlas piedalīties interesantās, mūsu rīkotās brīvdabas lomu spēlēs, tad personai nebūs problēmas ar savas maģiskās enerģijas daudzuma noteikšanu un necentīsies uzkundzēties pār citiem so much lol.. un kā vēl būs draudziņ... Man lasot noteikumus ir radies priekštats, ka meistari neņem vērā cilvēcisko-mančkinisko-u.t.t faktoru vispār. Godīgums ir viena lieta, bet šis man vairāk atgādina simulāciju ar divu angļu džentelmeņu stāvēšanu pie lifta durvīm, kur viens otru palaiž pa priekšu, ar rezultātu, ka neaizbrauc neviens. Un tā bija tikai aizberga augšējā daļa (šķēpi, pirksti, triecieni, overpower u.t.t). Bet citādi tiešam prieks, ka vēl kāds nodarbojas ar LARPiem un kaut ko organizē. Patika arī materiālu daudzums, var redzēt kāds ir ieguldījis daudz savas fantāzijas. Mājas lapa arī jauka. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Viss augstāk minētais ir tīri subjektīvs un balstīts tīri uz personisko pieredzi. |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 02:10 |