![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.11 ![]() |
Nesen sērfoju pa internetu un atradu kaut ko interesantu:
Mājaslapas pilnais nosaukums: Canad Erenerth ~ Four Realms Tapšanas laiks: 2010. gada 13. septembris Mājaslapas veidotājs(-i): Augstākais (Andrejs) Apraksts: Tas ir pavisam jaunas LARP meistargrupas mājas lapa, kurā var uzzināt visu par viņu rīkotajām lomu spēlēm, viņu lomu spēļu spēlēšanas veidu un daudz ko citu. Informācija tiešām ir apjomīga. Minibanneris: Nav. Pilna adrese: http://fourrealms.ucoz.lv/ |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Tipiskā larpā 1 vs 5 izskatās apmēram - 2 HP pret 10 HP pretinieku. Sure, visdrīzākais vārgulis mirs, bet, ja nu viņam ir maģija, artefakts, +2 zobens vai arī viņš ir prot veikli apieties ar savu sitamo un izvairīties, vai arī viņam ir ģeogrāfiska priekšrocība...īsāk sakot - ir nejaušības elements. Tāpat kā DnD - tev var uzkrist 1 arī metot D20. Protams, stāties pretī 5 ajam levelim ar pirmo ir neapdomīgi, bet spēlētājam jābūt kaut nelielai iespējai. Citādi - citādi nav jēga spēlēt. Tad tā ir kaut kā pašapmierināšanās N-tā līmeņa čariem, kas 3 mēnešus apmeklē "lekcijas" un spēlē satiekot nūbus glauda savu pašapziņu.
Tas nav tas, ko es sauktu par PHUN, ja es esmu iesācējs un larpā gribu piedalīties tikai reizi gadā, iepriekš neieguldot n-tās cilvēkstundas sava laika. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 14:18 |