Canad Erenerth ~ Four Realms ~ Četras karaļvalstis, Jaunas LARP meistargrupas mājas lapa |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Canad Erenerth ~ Four Realms ~ Četras karaļvalstis, Jaunas LARP meistargrupas mājas lapa |
21.02.2011 18:22
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.11 |
Nesen sērfoju pa internetu un atradu kaut ko interesantu:
Mājaslapas pilnais nosaukums: Canad Erenerth ~ Four Realms Tapšanas laiks: 2010. gada 13. septembris Mājaslapas veidotājs(-i): Augstākais (Andrejs) Apraksts: Tas ir pavisam jaunas LARP meistargrupas mājas lapa, kurā var uzzināt visu par viņu rīkotajām lomu spēlēm, viņu lomu spēļu spēlēšanas veidu un daudz ko citu. Informācija tiešām ir apjomīga. Minibanneris: Nav. Pilna adrese: http://fourrealms.ucoz.lv/ |
|
|
22.02.2011 09:06
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 |
Kaut kas no tā iepriekš jau dzirdēts un lasīts.
Man mazliet nepatiktu tas, ka lai [jēdzīgi] piedalītos larpā vajag apmeklēt "treniņus" un "lekcijas", kas izklausās aizdomīgi (līdzīgi vārdiem "busiņš ar melniem stikliem" un "sekta"), bet droši vien tas ir līdzīgi mūsu LFFB pasākumiem, PHUN tusiņiem vai "iešanai uz kalnu". Vēl mazliet lika saraukt uzaci frāze - CITĀTS Mēs ejam tikai uz loģisko domāšanu. Loģiski jāspēj izvērtēt situācija, ja, piemēram, notiek cīņa un jūs esat 1. līmeņa tēls, jums nav nekādas izredzes pret 5. līmeņa tēlu. es nezinu kāds sakars fantasy ar loģiku, bet ja pieiet no šāda aspekta tad Frodo nekad nebūtu uzvarējis Sauronu, Dāvids - Goliātu, dumpinieki - impēriju utt. Manuprāt gandrīz jebkurš labs stāsts ir par to, kā "mazais labais" uzveic "lielo ļauno". Es ceru, ka tas nenozīmē, ka piektais līmenis staigā apkārt piepūties kā pāvs un ar vieglu rokas kustību insta-killo pirmā līmeņa nūbus. Jo tas būtu like, totally, nepareizi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Citādi idejas un apsvērumi nav slikti un izklausās jēdzīgi - vienas dienas kvesti, vecuma ierobežojumu apsvērumi, izstrādāti noteikumi. Izklausās kinda profesionāli. |
|
|
22.02.2011 11:17
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs |
es nezinu kāds sakars fantasy ar loģiku, bet ja pieiet no šāda aspekta tad Frodo nekad nebūtu uzvarējis Sauronu, Dāvids - Goliātu, dumpinieki - impēriju utt. Manuprāt gandrīz jebkurš labs stāsts ir par to, kā "mazais labais" uzveic "lielo ļauno". Es ceru, ka tas nenozīmē, ka piektais līmenis staigā apkārt piepūties kā pāvs un ar vieglu rokas kustību insta-killo pirmā līmeņa nūbus. Jo tas būtu like, totally, nepareizi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Vispār piemēri pareizi, tikai - Frodo 1vs1 pre Sauronu 100% droši zaudētu (Boromirs jau izmēģināja 'last stand') - un prātīgs būdams, pat nemēģināja to darīt, bet nomiedza caur Saurona vienīgo vājo vietu. Dāvids ar nočītoja, un cik no oriģinālā SW atceros, Impērija samasēja dumpiniekus teju visās kaujās, kur nopietni likās kopā, bet atrāvās dēļ kādiem garām palaistiem konstruktīviem sīkumiem un ļaunīšu varoņa superego. |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 01:31 |