Legolass un Arvena, GP |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
Legolass un Arvena, GP |
05.01.2005 11:59
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. |
Kad Gredzenu karš bija galā un visi dzīvoja laimīgi, notika, kas neparedzēts. Minastirītā bija pienācis kluss vakars. Aragorna sieva Arvena stāvēja pie vārtiem un gaidīja. Ceļa putekļiem kūpot, tuvojās jātnieks baltā zirgā, tas bija elfs Legolass. Viņš piejāja pie vārtiem, nolēca no zirga, gribēja jau kaut ko teikt, bet Arvena noteics: "Šššš, mūs pamanīs... Es esmu izlēmusi doties prom kopā ar tevi, tiksimie šeit rīt, šajā pašā laikā. Aragornam būs sapulce, tāpēc viņš mūs nemanīs. Taču, nākamajā vakarā...
|
|
|
03.02.2011 21:58
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.10 Kur: Skaistākā vieta uz pasaules |
(Stāsta varoņi gan ir diezgan netipiski īstajiem tēliem, un pati notikumu gaita man arī diezko nepatīk, bet tomēr mēģināšu kaut ko uzrakstīt)
Aragorns atrado Legolasu sakņupušu sēžam cietuma kameras vienā kaktā. Sadzirdējis nācēju sacelto troksni, Legolass pacēla galvu un kļuva izbrīnīts par negaidīto un neparasto apciemojumu. "Ko tad augstajam Minastirītas kungam vajag no tāda nožēlojama elfa kā es?" Legolass sarkastiski apvaicājās. |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 02:35 |