![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.07 ![]() |
Tātad.
Bija man doma izmēģināt kļūt par veģetārieti, bet tad nonācu pie secinājuma, ka par to gandrīz neko nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Vai kāds nevarētu man izlīdzēt ar informāciju par to, kur meklēt receptes, produktus un citas tamlīdzīgas lietas? jā, un ko jūs vispār domājat par veģetārismu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
CITĀTS Gotiņ, kas Tev liek domāt, ka atbalstu kažokādu un ādu izstrādājumus Nekas, es tikai vēlējos precizēt, jo ādu ļoti plaši lieto apavu, somu, apģērbu (bikšu siksnas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) utml. ražošanā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Gluži vienkārši šo niansi bieži vien neiedomājas ļauži, kas neēd gaļu tieši tāpēc, ka viņiem žēl dzīvnieciņu, kurus nokauj, bet tai pat laikā nesmādē ādas apavus, somas, apģērbus utt. (kurus, kā teiktu kapteinis Acīmredzamība, izgatavo no tieši to pašu nokaujamo dzīvnieciņu ādas)... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 12:17 |