![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.07 ![]() |
Tātad.
Bija man doma izmēģināt kļūt par veģetārieti, bet tad nonācu pie secinājuma, ka par to gandrīz neko nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Vai kāds nevarētu man izlīdzēt ar informāciju par to, kur meklēt receptes, produktus un citas tamlīdzīgas lietas? jā, un ko jūs vispār domājat par veģetārismu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Tad jau jābūt konsekventam un jāatskaās arī no ādas un kažokādu izstrādājumiem... un vēl bija arī kaut kādas līmes (tapešu?), kuras ražo no maltiem kauliem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man jau liekas, ka gaļas nozīme uzturā vairāk saistās ar olbaltumvielu un kaut kādu tur aminoskābju uzņemšanu, garša ir visai sekundāra lieta (kaut gan jā, būs grūti noliegt to, ka gaļa IR garšīga). Gotiņ, kas Tev liek domāt, ka atbalstu kažokādu un ādu izstrādājumus vai tapešu? līmi? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Protams, garša ir sekundāra lieta, bet man kā jaunam vēģetārietim garša arī pagaidām spēlē lielu nozīmi. Bet tas ar laiku pāriet un kā jau teicu, visu var attrisināt ar garšvielām un nav nekādu problēmu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 08:39 |