![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.07 ![]() |
Tātad.
Bija man doma izmēģināt kļūt par veģetārieti, bet tad nonācu pie secinājuma, ka par to gandrīz neko nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Vai kāds nevarētu man izlīdzēt ar informāciju par to, kur meklēt receptes, produktus un citas tamlīdzīgas lietas? jā, un ko jūs vispār domājat par veģetārismu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Nu jau ceturto mēnesi esmu veģitāriete. Esmu atteikusies ēst gaļu. Pirmo mēnesi bija grūti, jo visi pārējie izņemot vēl vienu cilvēku manā ģimenē ir gaļēdāji. Bet tad pamazām pārgāja jebkāda vēlme pēc gaļas, pat paskatoties vai sajūtot smaržu un es agrāk biju milzīga gaļas cienītāja. Bija grūti arī pierast pie ēdiena bez gaļas, jo viss šķita bez garšas, ja klāt nebija zivis, bet nedaudz padarbojoties ar garšvielām arī šī problēma tika attrisināta. Es nezinu vai tās ir tikai manas iedomas, kā daži gaļēdāji man apkārt cenšas iegalvot, bet pašsajūta ir krietni uzlabojusies. Kopš sīcībā uzzināju, ka tāds veģetārisms vispār pastāv un ko tas ziemā ēd, esmu gribējusi par tādu kļūt, bet tad man vēl neļāva vecāki, teikdami, ka augošam organismam, tas var būt par smagu. Man tas vairāk ir princps neēst dzīvnieciņus un neatbalstīšana viņu kaušanai. Varbūt iešu vēl tālāk un kādu dienu atteikšos arī no zivīm un piena produktiem, bet tas viss palēnām. Organismam jāpierod.
Un protams, par visu var strīdēties cik, kas ir veselīgi un kas no kurienes nāk un cik lielā mērā kas ir vai nav gaļa un kas gan mūsu dienās vispār ir veselīgi. Kāds vispār teiks, ka dzīvot ir kaitīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Veģetārisms noteikti nebūs visiem. Šo rakstu rediģēja Andromeda: 28.01.2011 13:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 09:03 |