![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Šoreiz jautājums nebūs par to, kādas paranormālās spējas mēs katrs vēlētos, bet gan par to, kādas (varbūt nenozīmīgas) spējas mums šobrīd pašiem piemīt.
Piemēram, es vienmēr atceros, ka esmu kaut ko aizmirsusi (gluži kā Nevila visatceris). Un, pat ja sākumā šķiet, ka neko taču nevarēju aizmirst, tad dienas gaitā atcerēšos, ko tad īsti esmu aizmirsusi mājās vai arī kas nav izdarīts. Vēl ne reizi šī sajūta nav mani pievīlusi. Vēl es reizēm spēju sajust sev ļoti tuvus cilvēkus. Vienkārši zinu, kur viņi atrodas un ko iespējams varētu darīt. Kā ir ar jūsu spējām? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.09 Kur: Uz ledus ar grāmatu kreisajā rokā ![]() |
Arī es vienmēr atceros, ka esmu kaut ko aizmirsusi. Parasti tas notiek tā - Eju gaidīt autobusu un saprotu, ka kaut ko aizmirsu. Tad, kad iekāpju autobusā, atceros, ko aizmirsu.
Vēl, tās gan nav spējas, bet ne visiem tā ir - man ir ļoti dīvaina atmiņa. Es atceros visas matemātiskās formulas, nu, viskautko tādā stilā, bet ikdienā esmu nenormāli aizmāršīga. Teiksim, vēl nesen norāvu mobilo no lādētāju un noliku uz sintezatoru. Pagāju divus soļus lādētāja virzienā un aizmirsu, kur liku telefonu. Vai domāšana vairākos līmeņos ir kaut kas īpašs? Es varu, piemēram, lasīt grāmatu, domāt par rītdienas mācību stundām un dziedāt vienlaicīgi. Laikam varu domāt 3 "līmeņos", varbūt četros. Ak jā, vēl viens jautājums. Vai tas ir kaut kas īpašs, ja cilvēks var galvā sareizināt ~ 4ciparu skaitļus tikpat ātri kā uz papīra? Es jautāju matemātikas skolotājai un viņa teica, ka tas ir kaut kas īpašs, bet man tas liekas elementāri... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 14:33 |