![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.07 ![]() |
Tātad.
Bija man doma izmēģināt kļūt par veģetārieti, bet tad nonācu pie secinājuma, ka par to gandrīz neko nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Vai kāds nevarētu man izlīdzēt ar informāciju par to, kur meklēt receptes, produktus un citas tamlīdzīgas lietas? jā, un ko jūs vispār domājat par veģetārismu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
CITĀTS Bet pēdējos gadu desmitos veģetārismam piemērotāku cilvēku īpatsvars uz mūsu mazās planētas strauji aug. Kā to noteikt? Pēc A. Tolstoja metodes: iedot vistu un nazi. Ja kaklu nogriezīs bez emocijām un pēc tam varēs apēst, tātad gaļēdājs. Tas tikai tāpēc, ka pēdējos gadsimtos aizvien lielāks cilvēku skaits pārcēlās no laukiem uz pilsētām. Pilsētās gluži vienkārši nav ne vajadzības, ne iespējas pašam nokaut dzīvniekus, lai tos ēstu. CITĀTS Ēst lielražošanai cauri izgājušos gaļas produktus šodienas pasaulē nozīmē nepieciešamību rezervēt līdzekļus ārstniecības procedūrām un medikamentiem. Tie ir pārbāzti ar kaitīgām vielām. Varētu padomāt, ka augļi un dārzeņi ir mazāk piebāzti... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) CITĀTS Un vēl kas - ar katru latu, ko izdodam par gaļu, mēs atbalstām lielā biznesa intereses, kuram nospļauties par pircēja veselību. Nu šo argumentu par pievest par dajebkuru biznesu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) CITĀTS Un - lūdzu neņemt personiski, jo teikšu plikus faktus - gaļu cilvēki ēd baudas, nevis uzturvērtības dēļ. Pat ja piekristu šim <faktam> (ko es personīgi apšaubu), tad tīri no terminoloģijas viedokļa ticamāk izklausītos `pieraduma dēļ` (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 00:41 |