![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.07 Kur: Cēsis ![]() |
tāam... ceru ka šāda spēle nav bijusi bet ja ir - sōrry..
tātad, noteikumi ir gaužām vienkārši - pirmais cilvēks uzraksta savu mīļāko anekdoti. nākamais to novērtē desmit ballu sistēmā un uzraksta savu mīļāko anekdoti... ūu tēe tēe p.s. ja gadījumā pēc kāda laika nomainās mīļākā anekdote tad var droši piedalīties vēlreiz. es sāku: Krāsnī cepas divi keksiņi, pirmais saka: "Te gan ir karsti.." otrs iespiedzas: "AKDIEVS, RUNĀJOŠ KEKSIŅŠ!!" |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
5
Vīrs pārrodas mājās no komandējuma. Ienāk istabā un apsēžas uz gultas. Pēc pāris sekundēm no gultas apakšas ātri izlien kāds vīrietis. Vīrs: -Kas tu tāds? -Es esmu recidīvists Bērizņš. Atbild vīrietis un aizmūk. Pēc pāris sekundēm No gultas apakšas izlien vēl viens: -Es esmu vecākais izmeklētājs Avotiņš. Vai nemanīji recidīvistu Bērziņu? Vīrietis parāda ar galvu uz durvīm. Sak tur aizskrēja. Izmeklētājs Avotiņš paskatās zem gultas: -Trieciena vienība man sekot! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.06.2025 19:35 |