![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Lasot pavedienus par elfu nemirstību sāku domāt par šādu jautājumu-vai nemirstība ir dāvana vai lāsts? Tieksme pēc nemirstības ir visos cilvēkos,jo mēs gribam mūžīģi būt jauni,ātri,izturīgi un tāpēc cilvēki vai nu liek uz sejas kilogramiem kosmētikas,veicam plastiskās operācijas,aktīvi nodarbojamies ar sportu,lai mūsu ķermenis būtu vingrs un stiprs. Visvairāk mums ir žēl,ka tik daudz mērķus un sapņus mēs nesasniegsim,jo īsā dzīve mums to neatļauj. Protams,apiet laiku vienmēr cilvēkiem ir šķitis vilinoši,bet tomēr...vai ir jautri nodzīvot vairākus gadsimtus redzot kā apkārtējie cilvēki kurus tu esi mīlējis lēnām izzūd un pasaule mainās tā,ka tu vairs to nepazīsti? Beigās tu vienmēr paliec viens...
Ko jūs domājat par nemirstību? Vai jūs vilina doma,ka jūs varētu kļūt nemirstīgi? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.10 Kur: kautkur, nezin kur........ ![]() |
Ja cilvēks fiziski ir nemirstīgs tad viņš var kļūt ļoti gudrs, tad viņš ar savu daudzo gadu un arī gudrības daudzumu kļūst slavens, tādā veidā arī lepns par to, ka viņš vienīgais ir tik gudrs un mūžīgs. Tādā ziņā es nemaz negribētu iemantot mūžību.
Bet ir viena lieta kāpēc es gribētu būt mūžīga. Ir arī garīgā jeb dvēseles mūžība. Mēs zinām, ka tad kad cilvēks nomirst tad nomirst tikai viņa miesa, bet dvēsele nonāk citur-debesīs un tad viņai būtu trīs iespējas. 1. nonākt ellē un nomirt pavisam,2. nokļūt šķīstītavā kur tava dvēsele atbrīvojas no pārējiem grēkiem un tad tu tik un tā nonāc Paradīzē kur seko šis variants 3. Tava dvēsele nonāk Paradīzē un iemanto mūžīgo dzīvību Dieva žēlsirdības patvērumā. Pēdējo variantu laikam gan vēlētos visi tai skaitā arī es. tomēr nebūtu iebildumu arī par 2. variantu, jo tad tu ,kā jau es teicu, nonāksi Paradīzē.(tava dvēsele) un vispār to visu var izlasīt BIbelē..... tātad es negribētu fiziski būt mūžīga, bet garīgi gan gribētu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Nesen no kaut kādas grāmatas par senajiem dieviem lasiju par sievieti vārdā Helena. Viņai tika dota iespēja pateikt vienu vēlēšanos un to arī izpildīs lai kāda tā arī būtu. Helena pateica,ka viņa grib būt nemirstīga. Tā viņa dzīvoja ilgus gadus, tad kļuva aizvien mazāka un laika gaitā arī viņas āda izžuva. Beigās viņa tika ielikta mazā tējkanniņā galīgi izžuvusi un ļoti maza.(kā Īkstīte) Viņai tika dota vēl viena vēlēšanās, un tā viņa teica ,ka grib nomirt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mellow.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sleeping.gif) Lūk, tāds stāsts, mazliet briesmīgs. Ko jūs teiksiet? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 21:00 |