![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Pēdējā laikā kaut kāpēc neviens neposto lomu spēlēs.
Liekas, ka cilvēkiem pazudusi interese par šo laika kavēkli. Nu, ok. Uztaisīsim pārbaudi. Lūdzu, iepostot šajā pavedienā tos, kam nākotnē nebūtu nekas pretī uzspēlēt vēl kādu lomu spēli, tos cilvēkus, kas sevi vēl uzskata par lomu spēlētājiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Es tāds esmu. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Es arī esmu.
Man ir uznākusi Lielā Rasslabuha un pēdējā laikā esmu bijis drusku bremze Mhm, to pašu var teikt arī par mani. LS prasa visai daudz spēku, īpaši, ja tās ne tikai spēlē forumā, bet arī vada dzīvajā, un ir iestājies pārejošs periods, kad viss noriebies un neko negribas. Nepieciešamība ielogoties forumā, lai redzēt, ka nekas nekur nenotiek (jā, arī tas ir demotivējoši) arī ir garastāvoklim graujoša. Un par galējībām Beppo arī labi izteicās. Nākotnē kāpēc ne? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Katrā ziņā, interese nav zudusi pavisam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 13:29 |