![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.07 ![]() |
Tātad.
Bija man doma izmēģināt kļūt par veģetārieti, bet tad nonācu pie secinājuma, ka par to gandrīz neko nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Vai kāds nevarētu man izlīdzēt ar informāciju par to, kur meklēt receptes, produktus un citas tamlīdzīgas lietas? jā, un ko jūs vispār domājat par veģetārismu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Tas jau droši vien simtām reižu ir dzirdēts, bet tomēr fakts ir un paliek fakts, ka gaļā ir tādas lietas, kuras mūsu organisms nevar iegūt nekur citur.
Protams, daļu var aizstāt ar pupiņām, riekstiem un vitamīnu kokteiļiem, tomēr tas nevar pilnā mērā aizstāt nepieciešamo. Tiesa, es esmu cilvēks, kuram pārlieku garšo gaļa, laino tās atteiktos. Tomēr arī zinu stāstu un personīgi pazīstu šī stāsta galveno varoni, kurai bija pamatīgas veselības problēmas pēc tam, kad viņa kļuva par veģetārieti. Turklāt laika posmā līdz 20 gadiem, kad apmēram apstājas augšanas procesi, nevajadzētu eksperimentēt un izaicināt likteni. Labāk. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 11:59 |