![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.07 ![]() |
Tātad (atvainojiet, ja šāds pavediens jau ir bijis) es vēlētos zināt - kādi ir jūsu mīļākie seriāli (ja tādi ir) un kāpēc?
Man pašai tie ir Kyle XY (ļoti patīk seriāla doma) un Roswell ( mistika un drāma - labs apvienojums).' Tātad kā ir ar jums? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
La Femme Nikita - slepenās misijas, spiegu spēles, love it!
The Pretender - genius that helps other people Prison Break - izlaušanās The Unit - slepenā vienība, misijas, training, family and stuff Kyle XY - Kyle - cilvēks staigājoša encikolpēdija, guļ vannā, zīmē punktojot ar pasteļu krītiņiem, superman. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) One of my favorite shows ever! Battlestar Galactica - realistiskākais sci-fi seriāls, ko pagaidām esmu redzējusi. Seven days - Traveling back in time. Stargate SG1 - mīļākais sci-fi seriāls, vienmēr ir par ko pasmieties, palauzīt galvu, vienā vārdā - fun. Stargate Atlantis - kaut kas dikti līdzīgs SG1 tikai citā vietā. Heroes - komiksu varoņi dzīvē, superspējas, labie un sliktie. Šo rakstu rediģēja Andromeda: 07.11.2009 13:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 30.05.2025 07:48 |