![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Mani mazliet pārsteidza, ka burvju pasaule ar Ministriju priekšgalā nepietiekoši nopietni izturējās pret ziņām par Voldemorta atgriešanos, un vispār šī lieta likās no viena no `Fēniksa Ordeņa` sadaļas vadlīnijām.
Sāksim ar to, ka Sedrika bojāeja trejburvju turnīra laikā bija pietiekoši nopietns incidents, kurš bija pienācīgi jāizmeklē. Vēl jo vairāk, ja šim incidentam bija aculiecinieks - Harijs. Uzreiz rodas vesela kaudze jautājumu: 1. Vai vispār notika vērā ņemama Sedrika nāves apstākļu izmeklēšana? (papildjautājums - vai burvju pasaulē mirušajiem veic `sekciju`, kurā var pateikt, kas ir izraisījis burvja nāvi, pat tad, ja bijusi burvestība?) 2. Ja izmeklēšanas komisijai bija aizdomas, ka Harijs varētu melot, kāpēc pret viņu netika piemērotas patiesības mikstūras? Kā variants - ja reiz Dumidors varēja savas atmiņas parādīt Harijam, kāpēc gan Harija atmiņas par notikumiem kapsētā nevarēja tikt parādītas izmeklēšanas komisijai? Tieši šādā pašā veidā varēja pārbaudīt arī Harija liecības par dementoru uzbrukumu... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Ai nu jau Tu arī ar savu loģiku "uznāci".
Nu nevarēja tādēļ, ka tad viss sanāktu daudz vienkāršāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Bez tam, es domāju, ka rakstniece pati nevar visu iedomāties un varbūt viņas loģika nav tik spēcīga kā Tavējā, tādēļ šādas nianses ir palaistas garām. Tas, ka BM līdz pēdējam neticēja, man gan liekas stipri muļķīgi. Protams, neviens nevēlas, ka viņu baisākie murgi kļūst par īstenību, bet diez vai strausa tehnika daudz palīdz. Pieauguši cilvēki kaut kā tomēr cenšas sagremot nepatīkamo faktu un gatavojas cīnīties ar problēmu, ne bāž galvu smiltīs un brēc kamēr neredzēšu pats, tikmēr nekas nav noticis. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 16:27 |