![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.07 ![]() |
Tātad.
Bija man doma izmēģināt kļūt par veģetārieti, bet tad nonācu pie secinājuma, ka par to gandrīz neko nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Vai kāds nevarētu man izlīdzēt ar informāciju par to, kur meklēt receptes, produktus un citas tamlīdzīgas lietas? jā, un ko jūs vispār domājat par veģetārismu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Visai saprātīgi. Kā daudzas lietas dabā. Tiesa, dzīvē to ievieš caur instinktiem — gaļēdājam gribas apēst to zālēdāju. Notek sliena, redzot karbonādi? Ļoti iespējams, ka tieši to tev arī vajag.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Fakts tomēr tāds, ka ir veģetārieši un viņi nemirst masveidā nost. Tātad, ja gribi būt veģetārietis, lūdzu, tu dzīvosu, vismaz kādu brīdi. To pašu var teikt par smēķētājiem vai alkoholiķiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Tikai tāda lieta - govs pārsvarā ēd zāli var teikt, ir veģetāriete un tās organisms no tās dabū visas vielas, kuras vajag, lai saražotu muskuļu un tauku audus (gaļu). Ja gaļā ir Atliek secināt, ka mūsu organismi ir visai sūdīgi, ja nespēj no augiem dabūt to pašu, ko govs. Salīdzini savu un govs gremošanas sistēmu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Zālbarību ir grūti pārstrādāt tā, lai nāktu maksimāls labums. Govij ir četri kuņģi, turklāt tā ir atgremotājs. Tie paši zaķi vai truši (neatceros, kuri tieši), kuriem nav tik apjomīga gremošanas sistēma (un nevar būt) ēda paši savas spiras, lai otrreiz pārstrādāt paiku un nekas neietu zudumā. Mēs neko tādu nedaram un mums nekā tāda nav, toties mēs esam visēdāji (varam sagremot gaļu), kas ir pluss. Un es labāk nesākšu stāstīt, ko cilvēks savas attīstības laikā ir sevī sabeidzis, jo par to varētu ilgi rakstīt baigo palagu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 22:36 |