![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.07 ![]() |
Tātad.
Bija man doma izmēģināt kļūt par veģetārieti, bet tad nonācu pie secinājuma, ka par to gandrīz neko nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Vai kāds nevarētu man izlīdzēt ar informāciju par to, kur meklēt receptes, produktus un citas tamlīdzīgas lietas? jā, un ko jūs vispār domājat par veģetārismu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Piens ir īpašs stāsts. Ļoti daudzi dienvidnieki vienkārši nevar dzert svaigu pienu. Nekādu. Tāda viņiem iedzimtība. Pienu dzeram mēs, mērenajā klimatiskajā zonā un vairāk uz Ziemeļiem. Jāsaka, mēs esam visai priviliģēti šai ziņā. Tāpēc piena dzeršana vai nedzeršana nekādi nav tāds stabils veģetārisma pamatojums.
Vēl es atcerējos tādu interesantu apgalvojumu, kuru izmanto arī veģetārieši - "90% sieviešu ir žultsakmeņi". Jā, tikai parasti nepasaka, ka tas ir Indijā (kur pārsvarā ir veģetārieši) un ka tam, ja godīgi, var ar veģetārismu nebūt nekāda sakara, jo arī šī ir kaite, ko lielā mērā nosaka iedzimtība. Man, personīgi, nav nekādu iebildumu pret veģetāriešiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ja kāds vēlas, viņš var ēst vai neēst to vai šito. Ja nu pret ko man ir iebildumi, tad pret tiem, kam veģetārisms jau ir reliģijas paveids un kas to tāpēc aktīvi sludina, pamatojoties uz apšaubāmiem pamatojumiem un "pierādījumiem". Ā! Un vēl tas man atgādina zvirbuļu jauko dzīvesveidu! Zvirbuļi savus zvirbulēnus baro ar gaļu (mušām, vabolītēm utt.), bet paši, kad ir lieli, pārtiek no augu barības, galvenokārt, sēklām dažādām. Pat zvirbuļi zina, ka bērniem vajag gaļu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Šo rakstu rediģēja Roviela: 13.10.2009 07:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 02:29 |