![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.07 ![]() |
Tātad.
Bija man doma izmēģināt kļūt par veģetārieti, bet tad nonācu pie secinājuma, ka par to gandrīz neko nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Vai kāds nevarētu man izlīdzēt ar informāciju par to, kur meklēt receptes, produktus un citas tamlīdzīgas lietas? jā, un ko jūs vispār domājat par veģetārismu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.09 Kur: citur ![]() |
Turklāt veģetāriešu standarti man joprojām nav skaidri ja, zivis var ēst, tās tāpat taču tiek nogalinātas, vai nē? Nu ir jau dažādi tie standarti. Ir tādi veģitārieši, kas neēd tikai zīdītājus, bet zivs gaļu par gaļu neuzskata. Tā ideja bija tāda, ka tjipa zīdītāju ēšana līdzinoties kanibālismam, jo arī cilvēks ir zīdītājs. nu loģika nesaprotama. Vēl ir tādi, kas neēd nekādu gaļu, zivis ieskaitot. Tiem vienkārši žel dzīvnieciņu. Bet arī šie mušas klapē uz nebēdu. Un vēl ir vegāni, kas neēd neko, kas nāk no dzīvniekiem. Tiem arī žēl zvēru, tikai viņi par dzīvu arī olu uzskata, un dala nezkāpēc pienu nedzer. Vēl ir visādi dīvaini starpposmi, bet tās idejas nav tik zināmas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 18:49 |