![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.07 ![]() |
Tātad.
Bija man doma izmēģināt kļūt par veģetārieti, bet tad nonācu pie secinājuma, ka par to gandrīz neko nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Vai kāds nevarētu man izlīdzēt ar informāciju par to, kur meklēt receptes, produktus un citas tamlīdzīgas lietas? jā, un ko jūs vispār domājat par veģetārismu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Jā, par dzīva mērkaķa smadzenēm arī mani neveselīgi ieinteresēja. Sasien mērkaķi, atver galvaskausu, pasāla un ar karotītēm izgrebj? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) WTF?
Vispār jau plašāk ņemot nevar teikt, ka veģetārs uzturs nesatur kaut ko, kas agrāk bijis dzīvnieks ja runa ir par principu kā tādu, nevis vielu īpašībām. Visi satur visu dzīvnieks nosprāgst, uz tā pabarojas sēnes (kuras laikam skaitījās veģetāras, vai ne?) un kukaiņi, kas, paši barodamies, līķu atliekas padara lietojamus arī augiem, kuri to visu uzņem caur saknēm kā barības vielas. Un tad šo augu apēd kāds, piemēram, zālēdājs, vai, teiksim, veģetārietis. Turklāt veģetāriešu standarti man joprojām nav skaidri ja, zivis var ēst, tās tāpat taču tiek nogalinātas, vai nē? Dabā dzīvnieki ik uz soļa viens otru nogalina paikas dēļ samierinieties. Un kanibālisms savukārt ir reta parādība, tā kā nevajag jaukt vienu ar otru. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 03:32 |