![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.07 ![]() |
Tātad.
Bija man doma izmēģināt kļūt par veģetārieti, bet tad nonācu pie secinājuma, ka par to gandrīz neko nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Vai kāds nevarētu man izlīdzēt ar informāciju par to, kur meklēt receptes, produktus un citas tamlīdzīgas lietas? jā, un ko jūs vispār domājat par veģetārismu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Atļaušos iedot linkus uz citām mājaslapām, kur tas viss ir gari un plaši apspriests. [..] Veģetāriešu rakstiem kā pierādījumam par gaļas ļaunumu es gan akli neuzticētos.Jo, piemēram: CITĀTS(Raksts "vai gaļa cilvēkam patiešām nav nepieciešama?") Uzturs, kas bagāts ar dzīvnieku olbaltumvielām, veicina kalcija izdalīšanos no organisma, tas savukārt nozīmē, ka kauli kļūst vājāki. ... smagi ož pēc nelietīgas antikarnivoriskas propogandas.Ja no tevis izdalās kalcijs, tad uzņem to no jauna. Kad pēc skriešanas taču izdalās sāls, taču neviens kaut kā nesūdzas par sporta kaitīgumu, bet uzdzer minerālūdeni. Vai ne? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Bet nav teikts, ka teikts, ka kaut vai tie paši teļi ir jāēd. Vnk nedrīkst ēst cūkas. par teļiem ne vārda (tad jau es varu neēst gan cūkas, gan teļus, nepārkāpjot nevienu ticības likumu) Tev visu ir ar pirkstu jāparāda?[ Pārvācos uz universitāti un paturpināšu. ] * CITĀTS("Raksts: Olbaltumi veģetārā uzturā") Uzturs, kas bagāts ar dzīvnieku olbaltumvielām, veicina kalcija izdalīšanos no organisma, tas savukārt nozīmē, ka kauli kļūst vājāki. Kā jau pati teici: Ja organismā trūkst kādas vielas, tā nav veģetārisma, bet gan nepareizi sabalensētas pārtikas vaina. Pārfrāzējam uz "tā nav dzīvnieku olbaltumvielu patēriņa, bet gan nepareizi sabalansēta uztura vaina" un viss bumbās.CITĀTS("Raksts: Ieteikumi ēdināšanas uzņēmumiem") Visā pasaulē veģetārieši ir vienisprātis, ka veģetārs uzturs nesatur nogalinātus dzīvniekus Arī neveģetārieši totāli piekrīt un nevar noliegt šo nenoliedzamo patiesību. Bet - veģetāriešiem nevajadzētu noliegt otru, saistīto, faktu - tas vienmēr ir bijis iekārtots, ka kāds kādu apēd.CITĀTS("Raksts: Minerālvielas veģetārā uzturā") Cilvēks atšķirībā no dzīvniekiem var izvēlēties - uzņemt uzturvielas tieši no augiem vai arī ar dzīvnieku starpniecību. Un tāpēc es izvēlos uzņemt zemes ķimikālijas caur kārtīgu gabalu gaļas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Lasot par veģetārismu, man rodas vēlme ēst gaļu. Hell yeah! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) ````, kāpēc līdz starpbrīdim tik ilgi? :/* oj, iepriekšējā postā mazliet kļūdījos ar citāta avotu Šo rakstu rediģēja Roviela: 12.10.2009 08:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 08:41 |