![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.07 ![]() |
Tātad.
Bija man doma izmēģināt kļūt par veģetārieti, bet tad nonācu pie secinājuma, ka par to gandrīz neko nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Vai kāds nevarētu man izlīdzēt ar informāciju par to, kur meklēt receptes, produktus un citas tamlīdzīgas lietas? jā, un ko jūs vispār domājat par veģetārismu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Jā, patiesi, par to pretrunīgumu es tev piekrītu. Mana vaina.
Tādā gadījumā jāteic, ka problemātiskāk ir vegāniem. Veģetāriešiem tas patiesi problēmas nesagādā, ja jau tas ir olās un piena produktos, mhm. Es, teiksim, no savas pieredzes varu teikt, ka pazīstu pat cilvēkus-ģimeni, kuri visi ir vegāni jau no dzimšanas, un nekādas problēmas viņus neskar, nav tā, ka kādas uzturvielas nepietiekamības dēļ šamiem nav matu vai citas muļķības, ko esmu dzirdējusi no cilvēkiem, kuri bieži vien metas oponēt, lai arī cik nepamatoti un nepatiesi argumenti būtu. Un tad, man šķiet, nav nepieciesamības rakties googlē un meklēt zinātniskākus tekstiņus par to, cik kas ir veselīgi vai neveselīgi, par to, vai cilvēks ir gaļēdājs, vai nav, ar kādu mērķi kaut vai dievs ir radījis cilvēku, vai sātans cenšas tādu padarīt (XD XD XD). Un kaut vai es varu vien piebilst to, ka es kā veģetāriete arī jūtos vienkārši lieliski, un man veselība ir ideālākajā kārtībā. Protams, varētu pretargumentēt un teikt, ka, jā, iespējams, es neizjūtu to vitamīnu vai vielu nepietiekamību manā organismā, viss atspoguļojas laika gaitā, vai parādās kā mazs cēlonītis, kuru cilvēks bieži vien neuzskata pat veģetārisma/vegānisma sekām, iespējamas, tas ir kaut kas cits. Bet, jā, mans bizness, mana veselība and I don't give shit at all. CITĀTS Kaut kur dzirdēju faktu, ka apēstā gaļa lēni pārstrādājās un kamēr tiek visām zarnām cauri, sāk pūt, bet neesmu par to tik pārliecināta. So what, ka kaut kur dzirdēji? Tik pat labi es dzirdēju no savas piecgadīgās māsas, ka, ābola sēkliņas, kuras ēdot tev nejauši nokļūst mutē, un tās apēd, paliek kuņģī, un laika gaitā izaug ābeļkoks. Vai ne. Labāk uzreiz runāt precīzi, nevis atstāstīt to, ko esam it kā dzirdējuši.
Šo rakstu rediģēja The Soulcollector: 11.10.2009 22:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 06:46 |