![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.07 ![]() |
Tātad.
Bija man doma izmēģināt kļūt par veģetārieti, bet tad nonācu pie secinājuma, ka par to gandrīz neko nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Vai kāds nevarētu man izlīdzēt ar informāciju par to, kur meklēt receptes, produktus un citas tamlīdzīgas lietas? jā, un ko jūs vispār domājat par veģetārismu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
CITĀTS Anatomiski cilvēks tik tiešām nav gaļēdājs Kaut kur dzirdēju faktu, ka apēstā gaļa lēni pārstrādājās un kamēr tiek visām zarnām cauri, sāk pūt, bet neesmu par to tik pārliecināta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Laikam neiejaukšos diskusijā, vai ēst gaļu ir labi vai slikti. Pateikšu, ka internetā no tiesas ir viss, ko var vēlēties veģetāris (neskaitot pašu pārtiku), ka arī pati neesmu veģetāre un neuzskatu, ka ir iemesls par tādu kļūt. Varbūt ir daudzas tādas lietas, kas apgalvo, ka tas nav tik dabiski, bet man garšo un tas man ir galvenais, nevis, vai tas ir teiks kādā reliģijā vai vēl nez ko. Protams, svarīgi, vai tas kādā veidā nebojā veselību, bet, spriežot pēc pāris tūkstošu gadu cilvēku pieredzes, tā nav. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 08:20 |