![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.07 ![]() |
Tātad.
Bija man doma izmēģināt kļūt par veģetārieti, bet tad nonācu pie secinājuma, ka par to gandrīz neko nezinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Vai kāds nevarētu man izlīdzēt ar informāciju par to, kur meklēt receptes, produktus un citas tamlīdzīgas lietas? jā, un ko jūs vispār domājat par veģetārismu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Neko labu nedomāju (vismaz es). Cilvēks ir radīts kā visēdājs, tas nozīmē, ka viņam uzturā vajag arī gaļu. Turklāt tā vajadzīga arī, lai uzturēt pie dzīvības ķermeņa aizsargreakcijas (ir dzirdēts par cilvēkiem, kas mūžu neēduši gaļu, to pagaršojuši un saindējušies, jo nespēja ar to tikt galā).
Citiem vārdiem, cilvēkam vajadzīga arī gaļa. Konkrētāk, viņam vajadzīgas arī neaizvietojamas aminoskābes, kuras ir gaļā. Ja no tās atsakās, tad jālieto visvisādi uztura bagātinātāji bet tā jau vairs nav normāla barība. Lielākā tiesa pārējo ideoloģiju (dzīvnieciņu pasaudzēšana un tamlīdzīgi) ir divkosīgas (dzīvniekus tāpat nogalina kaut vai labības kombaini) un neiztur nekādu kritiku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 06:32 |