Mērnieku laiki, R. un M. Kaudzītes |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Mērnieku laiki, R. un M. Kaudzītes |
13.03.2006 15:56
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. |
Mēs šo darbu pašlaik lasām literatūrā un es nonācu pie secinājuma, ka manām smadzenēm tas nav sagremojams. Kā ar jums?
|
|
|
29.09.2009 20:31
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē |
Mana izbijusī obligātā literatūra, par kuru bija daudz dažādu smalkas analīzes piebāztu darbu un noslēdzošā eseja... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Pašai neticās kā spēju to milzīgo laiku tik veiksmīgi izlikties, ka esmu izlasījusi grāmatu un uz tikpat veiksmīgi uzrakstīt eseju.
Paldies interneta resursiem, kas mani glāba no tās drausmīgās garlaicības! Viss ir pārāk smalki aprakstīts, sižets kaut kur pazudis garajos, drausmīgi sistemātiskajos... kāds prieks lasīt? Ja nu vienīgi ļoti interesē tas vēstures posms... Varbūt, ja skolā būtu dots ilgāks laika posms, lai izlasītu šo grāmatu, tad to būtu ļoti iespējams izdarīt... vienkārši pie katras rindkopas, katra teikuma pat dzimušam latvietim jāpiedomā, ja vēlies izprast. Šo rakstu rediģēja Bizii van Dope: 29.09.2009 20:33 |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 02:01 |