![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
Manuprāt Harija Potera filmas varētu būt garākas! es gribētu lai uzņem visus notikumus kas aprakstīti grāmatā! Man personīgi ir vienalga cik tā filma ir gara! ja nebūtu 1. un 2. un 3. filmās izlaisto notikumu filmas būtu daudz foršākas! Un vēl saka , ka Harija Potera filmas ir garas! 2h un 2,5 h manuprāt tās filmas varētu būt kaut vai 5h stundas garas tikai lai viss ir forši uzņemts un nofilmēts! Kā domājat jūs? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: LV ♥ ![]() |
Es pat neesmu pārliecināta, vai patiešām vēlētos to, ka filmā būtu iekļauts viss tas pats kas grāmatā. No vienas puses jā, ir tādi svarīgi sīkumi kurus nepamanot filmā HP lasītājs un/vai fans var kļūt aizkaitināts, taču man liekas, ka tiem kas lasa grāmatu pēc filmas noskatīšanās ir daudz interesantāk. Citādi iznāktu vienkārši plika scenārija pārlasīšana.
Pieļauju, ka filma tik un tā būtu pieprasīta ja viņa būtu garāka. Nedomāju, ka cilvēki neietu uz filmu tikai dēļ tās ilguma ,jo varētu nepaspēt noskatīties viņu mīļāko ziepeni or smthn. Ja ir laba filma, garuma kritērijs atkrīt. Lai gan jāsaka, ka ir tādas grāmatas nianses kuras nudien prasītos iekļaut filmās. Galu galā katrs režisors apzināti vai neapzināti, bet tomēr šīs filmas interpretē pēc savas uztveres. Nekad nebūs filma kura būtu mats pret matu identiski vienāda ar grāmatu pēc kuras tā uzņemta. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 07:05 |