![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Paldies GM komandai par spēli!
Un lūc atvainot manu ņerkstēšanu piektdienas vakarā. Sestdienas laikapstākļi bija patīkami iedvesmojoši un pēc visām šamaņošanām pat jūtos kā pēc fiziska treniņa. Sāp visas maliņas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Poligons bija patīkami līdzens un mūs neiznesa pirmajā vakarā! Paldies arī biedriem indiāņiem un Stellai un Lordam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Lai veicas ar nākamajiem projektiem! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Man arī spēle patika. Neskatoties uz to, ka mēs kā frakcija ik pa brīdim kritām izmisumā, jo nepsējām pildīt kopējo komandas uzdevumu - atrast to sadīto māsasdēlu. Neskatoties uz to, ka mums kā komandai trūka sociālās saspēles ar spāņiem un angļiem - kaut tai, loģiski, būtu jābūt. Jauki pakomunicējām ar indiāņiem.
Jāpiekrīt, ka individuālie kvesti bija reizēm nepārdomāti un/vai nesaskaņoti. Un reizēm stipri neloģiski. Tomēr tie bija. Pati zinu, cik ārkārtīgi grūti ir sarakstīt kvestus tā, lai tie savienotos sistēmā. To nevar darīt nedēļu pirms spēles. Poligons bija lielisks! Mežā varēja gan noslēpties, gan apmaldīties, gan atrasties. Vienīgi labābūtu bijis, ja frakcijas atrastos tālāk viena no otras. Zāļu sistēma bija lieliski piemērota tādam ņūbam alķīmiķim, kā man. Viss skaidrs, saprotams, var kombinēt, ja nav, ko darīt, var iet meklēt ingredientus. Super! Ar GM-u atļauju vēlētos šo sistēmu pārņemt savai spēlei. Tik lielai spēlei ir gluži vienkārši akūti nepieciešami reģionālie katrā komandā. Testies pāri visai salai, ja vajadzīgs GM-a padoms, nav lāga, turklāt tas izsit no spēles un rada visādas pārlāšanās un laika nobīdes. Īsti nezinu, vai vajadzēja padarīt ēdienu par zogamu elementu. Tas dažos spēlētājos radīja kārdinājumu pārkāpt noteikumus - gan slēpt ēdienu teltī, gan rakāties pa citu teltīm, to meklējot. Manuprāt, labāk būtu, ja ar ēdienu varētu tikai mainīties - lūk, vieta sociālajai atspēlei. Jums gurķi, mums desas - dīls? Paldies vienmēr atsaucīgajiem GM-iem. Jūtu jums līdzi - tur bija, ko noskrieties! Ehm, gribu vaicāt: CITĀTS Skaitliski ievērojami lielā spāņu pirātu grupa uz salas bija ieradusies jau sen un tur nodarbojās ar bagātību meklēšanu, ko viņi arī spēles laikā visnotaļ veiksmīgi realizēja, atrodot piecas no septiņām kapteiņa Zilā Acs bagātībām, kā arī paša Zilā Acs veiksmes medaljonu. Cik man zināms, Zilās Acs veiksmes medaljonu atradu es - vai arī viņam bija divi? Lai nu kā, man tagad noteikti ir divi- viens, ko es noņēmu no Zilās Acs līķa, otrs, ko man uzdāvināja nāriņa. Šo rakstu rediģēja Lia'angia: 17.08.2009 11:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 22:25 |