![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Brīvdabas lomu spēle "Robins Huds".
Spēli piedavā GM grupa "Nine Masters", jeb "9 масьтерят". Spēle paredzēta jūlija beigās. Tuvāks spēles pasaules apraksts būs pieejams laika gaitā, bet lomām var pieteikties jau tagad. Darbība norisinās klasiskajā Huda pasaulē, pieļaujot nelielas izmaiņas piedalošos tēlu laika plūsmā. Tātad, ja jums ir ideja, ko vēlaties spēlēt, tad droši sūtiet savus pieteikumus uz e-pastu nine.masters@gmail.com . Šeit ir links uz Sanctuary forumu un noteikumiem --> Sudraba Bulta Un šeit ir links uz pasu spēles saitu --> Sudraba Bulta mājas lapa Noteikumi noteikti tiks tulkoti. Ar cieņu, Deviņi Meistari Šo rakstu rediģēja Arsuka: 08.02.2008 10:54 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
snactuaarijaa uzrakstiiju kas manupraat salaida griistee speeli idejiski jo robins huds speeleets netika driizaak kautkaada diivaina pasauliite - taccu tas nemaina faktu ka izspeeleejos pamatiigi un speele man patika
lloma bija diezgan kruta taccu pati nodoklluievaakssana nebija iisti pievienota speeles mehaanikai tapeec taa bija daudz nebuutiskaaka globaalaa meerogaa kaa vareeja buut kaa arii paaragraa naave to liedza mainiit taccu staastiissu visu peec kaartas ierados speeles poligonaa piektdien vienos dienaa un satiekoties ar savu komandu diezgan krasi mainiiju sava teela buutiibu teiksim taa sapratu ka es neemsu bezsirdiigs indiviids kurss atiira cilveekus bet esmu dzimis un audzis pilseetnieks un lielu dallu paziistu no beerna kaajas un tamliidziigi kaa arii papildus faktori straadaaja tas ka nebija iistas skaidriibas cik tad iisti nodokllus ievaakt un kam vinni jaamaksaa un cik daudz korumpeetiibas varu atllautie skaa arii tas faktors ka visu vasaru esmu jau fiziski noguris un bija gruuti sannemtie sspeeleet nedabiksu lomu taa rezuultaataa nodokllu ievaaceejs izraadiijaas visnotall jauks sserifa dienesta darbinieks un lloti veiksmiigi arii ievaaca sameeraa nelielos nodokllus pilseetaa (ja neskaita ka uzraavaas uz gaja gisborna aka valentiina kur dabuuja pamatiigi pasviist par nodokllu pieprasiissanu augstmanim (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) peec neilga briizza ievaacot kroguu nodokllus nejaussi uzduuros sceenai ar kautkaadu zaadziibu bet taa kaa biju tiko ienaacis nesapratu ko kas kaa un gajs gisborns pameta man moneetu sakot "t u taccu redzeeji ka taas meitenes izdariija ko sliktu" pirmajaa mirklii neiebraucu kaa riikoties jo veel nebiiju iisti iespeeleejies + kas daudz svariigaak domaaju ka vinnss man pametis siiknaudu jo neuzmetu acis moneetai un tikai veelaak uzgaaju kabataa zelta moneetu un tajaa briidii saprau ka esmu nenolidzams gaja gisborna padotais taccu konkreetais gadiijums jau bija pagaajis garaam un diemzzeel nesanaaca nekaa citaadi speeles laikaa pakalpot kaut arii biju tam pilniibaa gatavs (vispaar man ssoreiz lloti patika kaa valentiins speelee un lai ko arii neteiktu vinnss atdziivinaaja pasauli sev apkaart lai kur arii gaaja - RESPEKT) bija redzams ka mana komanda (igaunni) ir mazkustiiga smagaa brunnojuma deell lielaa karstuma un vakardienas iesvineessanas deel un ssie iemesli kalpoja par sskkeersslliem manas apsardzes nodrossinaassanai kuru es nenoliedzami pieprasiiju jo tajaa laikaa biju paarliecinaats ka emsu viens no potenciaalaakajiem meerkkiem bandiitiem kuriem manupraat vairaak vai mazaak vajadzeeja kontroleet cellus un censties mani aptiiriit cik vien biezzi iespeejams galu galaa panneemu vienu apsargu un devos mekleet lokslijas ciemu par kura atrassanaas vietu ne man ne sargam nebija nekaadas idejas taccu jautaajot cellu tur arii nonaacaam peec maza briitinna ieradaas arii sserifs ar kuru kopaa joprojaam risinaajaam nodokllu daudzuma utt probleemas un sstukojaam ko kaa dariit krodziniece mausuns mani uzpirka vai pareizaak vinna taa domaaja un ciitiigi man meigginaaja izprecinaat savas meitas taccu ssim piedaavaajumam nepakllaavos jo iecereetaamanam teelam jau bija kaut arii nelaimiiga miilestiiba jo ssii miilestiiba bija augstdzimusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ietureejos krogaa un ap to laiku konstateeju divas interesantas lietas ka ekanomika ir pakallaa taccu straadaa respektiivi naudas nevienam netruukst taccu ko iegaadaaties arii ir kas bija jociigi un arii galiigi nesagaaja kopaa ar robina huda pasauli un veel konstateeju ka ssajaa speelee tiessaam reaali var paeest par speeles naudu (milziigs respekt gm un krogus komandaam par to) un iegraabos porcijaa ko ar gruutiibaam notiesaaju kaut arii nebija laiela jo man iisteniibaa est nemaz arii negribeejaas lol devaamies ievaakt nodokllus no kokzaaggeetavas straadniekiem bet taa kaa saimnieka nebija uz vietas un bez vinna zinnas nevareeja devaamies vien atpakall uz notingemu taa kaa joprojaam nebija iistas izpratnes par poligona izkaartojumu un ja godiigi pilseetas vaartus (kuri bija izteikti ````aa vietaa) veel vispaar liidz tam nebiju iisti piefikseejis tad mieriigi devos iekssaa pilseetaa cauri norobezzojumam un tad saakaas probleemas gm bija klaat man un manam pavadonim lika mest moneetu izraadaas mans pavadonis veiksmiigi bija paarvareejis 10m augstu pils sienu bet es biju nneemis un noveelies taadejaadi salauzzot kaaju - KAADS KAUNS momentaali smadzenees risinaaju situaaciju un izveidoju staasttu par to ka no mazaam dienaam ar savu ccomu apsargu tai vietaa raapaamies paari seetai un tagad joka peec atkaartojaam un taadejaadi kaut nedaudz cenos izliidzinaat savu tizlumu tiku sadaktereets un dabuuju ssinu uz kaajas kas noziimeeja ka divas stundas bija jaaklibo ko es izpildiiju lloti godpraatiigi un visu nolikto laiku bet kameer mani aarsteeja gm mani apciemoja otru reizi un izraadiijaas ka mani veel tajaa briidii apzagussi nozagtas kautkas o jostasvietas uz augssu taa kaa izraadiijaas ka tur nav ko zagt noleemu ka sadabuussu kautko veelaak un godiigi nodossu gm jo ssobriid nebiija klaika es kaa lloti ticiigs katolis peec ssiem notikumiem nessaubiijos ne mirkli un devos izsuudzeet greekus uz abatiju jo ja es salauzzu kaaju un mani veel apzog znacccit esmu greekojis un dieva sods paar mani abatijas izskats mani patiikami paarsteidza kaa jau daudzas iepriekss redzeetaas buuves ko drakonisti tiessaam prot celt lieliski pie attieciigajiem apstaaklliem satiku abatu izsuudzeeju greekus samaksaaju desmito tiessu (lloti nobriiniijos jo izraadiijaas ka es biju pirmais kas to izdariijis) un veel pamatiigi noziedoju bazniicai ieceertot robu budzetaa un sanneemu ccipu kas man paliidzeessot ja nu es peekssnni nomirssot kaut gan tajaa laikaa es nesapratu ko tas vareetu dot jao nebija ne jausmas par pastaavossajaam "debesiim un elli" taccu liku vien kabataa un devos uz pilseetu kur ievaacu veel ssaadus taadus nodokllus sapratu ka nav ko dariit un kliboju uz hantingtonu - man sskkit ka PILSEETU NEVIS PILI LOL to ka taa ir pils un ka iisteniibaa man nav ko dariit sapratu tikai pie vaartiem kad man pavadonis jautaajaa ar kaadu iemeslu mani pieteikt baronam nu neko devos vien iekssaa brarons izraadiijaas arii bija nedaudz garlaikots un ieveda mani pils zaalees un pat pagodinaaja mani ar lielisku dzeeriena iebaudiissanu pie lielaa galda kaut arii esbiju parasts pilseetnieks un neticami bet biju traapiijis ideaalaa laikaa jo notika "raganu dedzinaassana" kas tika superiigi atspeeleeta un veel pietam gajs gisborns ievilinaaja pilii slepkavu kurss tika sannemts ciet peec tam staigssus devos uz notingemu lai apstaastiitu sserifam kas un kaa jo vinnam tas bija jaazina un jannem savaas rokaas ieslodziitais (kurss bija lielisks speeleetaajs) tad aiz gara laika devos paseedeet krogu ar vienu no igaunniem ar ko biju sadraudzeejies kameer vadiijaam outofgame sarunas (vieni passi un klusiibaa krogus stuurii) tikmeer pie galda nneema un ne no ssaa ne no taa nomira kautkaads klaidonis seezzot pie krogus galda pilseetaa protams panika taccu ne aarsti ne muuki ne sserifs neko sliktu neatrada tad nu sserifa llaudiim bija liikkis (kas bija gm npc) jaanogaadaa uz kapseetu taccu vinni "izceelaas" ar nespeeju to izdariit un reaali mociija nabaga gm devos paliigaa un radiiju pietiekami sakariigu "paarneesaajamo" un pat paliidzeeju nest liikki jo godiigi sakot igaunni 2/3 bija nelietojami un aizgaadaajama uz kapseetu kas tomeer izraadiijaasnav labs darbs... ...taa nu notingemu piemekleeja slimiibas seerga ar nejaukiem simptomiem azismakusi balss klepus asinis no degun aun augonni pa visu seju izraadiijaas ka to var atspeeleet kaa nu passam ienaak praataa un es izleemu ka man protams jaaizmanto bazniica it sevisskki taadeell ka sagadiijaas ka pilseetaa uz vietas nav dziednieku metos uz abatiju mani nosveetiija un es sapratis ka dievs mani joprojaam soda noziedoju visu naudu kas man bija pie sevis bazniicai un "izdziedinaajos" sserifa meitai vaidzeeja pavadonus uz hantingtonas barona mediibaam un taa kaa igaunni atkal jau nebiija nekam deriigi savaacaamie sjociig akompaanija kuraa ietilpa arii bende un pirms devaamie scellaa izraadiijaas ak ir skaneejussi zvani uz vakara mesu (un labi ka bende to saprata un aizvilka muus uz turieni - vispaar lloti labs speeleetaajs un manaa skatiijumaa vieniigais katolis kas bija veel iistaaks par mani no pilseetniekiem) kuraa notureejaam sveeto vakareedienu mediibas nokaveejaam pietam taas vispaar jau bija beigussaas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) nonaacaam uz lokslijas ciema sveetkiem kur pirmo reiz ieraudziiju aktierus un lieliksi pavadiiju laiku pietam sanaaca nejaussi bet lloti labi nostilot maija graafa sacensiibaas bija "ciinna uz ballkka" kur nepaarprotami bija viens speeciigaaks par visiem pareejiem un kad pret vinnu izleema iziet muuks un aktieru vadiitaajs nobllaavaas ka deriibas es nevareeju nedereet par sveetu viiru un uzliku sudraba moneetu kad vinni uzkaapa zu ballkka muuks paarmeta krustu un ccempions nokaapa no ballkka un metas cellos jo uzskatiija ka nav cieniigs staaties pretii tas bija superiigi loggiski ka vinneeju deriibas un loggiski ka es kaa iists ticiigais nevareeju iedziivoties uz dieva reikkina taadeell momentaa visu laimestu iemetu maakslinieku kopeejaa katlaa - mans spozzaakais speeles moments kaa katolim neticami laba sajuuta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) tad veel aizccaapoju uz loksliju uzn traapiijos saules aptumsumaa kur uz vietas bija abats - ZAJEBIS KRUTI luudzaam dievu cellos un tad devaamies krusta gaajienaa uz abatiju lai notureetu mesu (vieniigais miinuss ka vinnss iisti nezinaaja kaadas ir cella iipatniibas un cik ````i gar vienu pilseetas maluir vecas dzelonndraatisk ur meitenes pustumsaa uzraavaas ar kurpiiteem un zandaleem) un es jau atlak ieguvu ccipu kaut gan man pateica ka skaits neko nemainot bet man vienalga bija laba sajuuta un nekad muuzzaa nebiju domaajis ka varu tik labi speeleet ticiigo un veel taa pavilkties no taadas detalizaacijas un pakllaaviibas peectam atkal devos uz loksliju un veiksmiigi traapiijos uz briidi kad ieradaas alusdariitavaa reaals un tiessaam dazzaads alus kaa arii atkal satiku lloti patiikamo hantingtonas komandu un traapiijos uz ssausmiigi amizantas sceenas kad barona meita pateica lloti rupju joku mirklii kad vinnai aiz muguras pienaaca barons smeejos veederu tureedams taccu protams taa lai nepamana veel kaadu laiku patuseeju un sapratu ka paargurums nnem virsroku un jaadodas guleet pa cellam sapratu ka pasaku mezza valstiiba nu ir izgaajusi pasaulee un nokkeeru mazu laastinnu apr runaassanu dzejaa taccu vairaak arii neriskeeju jo es kaa iists katolis tam nemaz neticu un noguulos mezzaa kameer ssie aizgaaja garam (vieniigaa komanda ar ko nesaspeeleeju bet mans teels idejiski NETIC pasaku mezzam pietam ir veel amats par kuru jaauztraucas) un beidzot tiku guleet par otro dienu nav vairs daudz ko staastiit taccu jaapastaasta ir kaadi bija plaani un kaa tad es nomiru plaani bija dazzaadi un vareej apaarklaaties un varieet no apkaarteejaa ssituaacijas : A1) triiskaarssot nodokllus un mainiit ekanomisko situaaciju ka sietverutu visas naudas atnnemssanu ciematniekiem (evil) A2) publiski sodiit krodzinieci (mausuns) kad vinna meigginaatu pateikt ka ir taccu mani piekukullojusi ieprieksseejaa dienaa (evil and lol) B10 dariit visu kas manos speekos lai atgrieztu pilseetu pie bazniicas jo idioti sserifa viiri nogalinaaja templiessus un pilseeta tika atgriezta no bazniicas B2) pamest sserifa dienestu ja pilseeta netiktu atkal pievienota bazniicai B3) klluut par muuku vai eremiitu ja bazniica mani nepiennemtu C1) meigginaatu bildinaat savu iecereeto C2) preceetos C3) nomiru aiz kauna (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) diemzzeel no taa nekas nesanaaca jo tiko kaa saaku ievaakt nodokllus pilseetaa taa nejaussi uzraavos uz SAATANA - ticiet vai nee izraadaas iista un luugssanas vai krusta messana nepaliidzeeja mani un aktieru galveno nogalinaaja "paarlauzzot mums sprandu" un manu liiki apriitiija kaut kaads zellis... atklaaju ka speelee ir mirusso teritorija kuraa tiessaam ir DEBESIS un ELLE un momentaa kopaa ar savu beedu braali nonaacaam ellee kas bija taada kaa sava veida stafete ko mees saakaam ar smilssu maisu nessanu (tiesa ne iipassi smagu0 kameer llautinni apkkeeraas ka mees neesam tie ko vajadzeeja nogalinaat un tiessaam atnaaca ENGGELIITIS un muus izglaaba aizvedot uz paradiizi kas arii bija lieliska un tur arii godiigi atseedeeju savu laiku - visiem vajag nozagt sso ideju un izmantot savaas speelees (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) taa kaa vakaraa taapat bija jaadodas prom un jaunu teelu es neveeleejos jo taapat biju apmierinaats un paarguris devos maajaas un nebuut nenozzeeloju jo uz speeli devos bez jebkaadaam ambiicijaam vai iluuzijaam - laikam jau esmu izaudzis pirms gadiem ccetriem es buutu NOLAADEEJIS VISUS GM AR POLIGONU UN VEEL VALDIIBU par ssaadu iznaakumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 23:08 |