Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Robins Huds, LARP's by GM group "Nine Masters"
Dvēselīte
iesūtīt 05.02.2008 21:40
Raksts #1

Loveless

Grupa: Biedri
Pievienojās: 06.03.04
Kur: playing the hydrogen sonata
Oriģinālākā pareģojuma autore

Brīvdabas lomu spēle "Robins Huds".

Spēli piedavā GM grupa "Nine Masters", jeb "9 масьтерят".

Spēle paredzēta jūlija beigās.

Tuvāks spēles pasaules apraksts būs pieejams laika gaitā, bet lomām var pieteikties jau tagad. Darbība norisinās klasiskajā Huda pasaulē, pieļaujot nelielas izmaiņas piedalošos tēlu laika plūsmā.
Tātad, ja jums ir ideja, ko vēlaties spēlēt, tad droši sūtiet savus pieteikumus uz e-pastu nine.masters@gmail.com .

Šeit ir links uz Sanctuary forumu un noteikumiem --> Sudraba Bulta

Un šeit ir links uz pasu spēles saitu --> Sudraba Bulta mājas lapa

Noteikumi noteikti tiks tulkoti.

Ar cieņu,
Deviņi Meistari

Šo rakstu rediģēja Arsuka: 08.02.2008 10:54
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
aivvv/troll drea...
iesūtīt 29.07.2009 03:44
Raksts #2

Pokemonu pavēlnieks

Grupa: Biedri
Pievienojās: 24.07.03
Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar...
Zilonītis Dambo 2012

snactuaarijaa uzrakstiiju kas manupraat salaida griistee speeli idejiski jo robins huds speeleets netika driizaak kautkaada diivaina pasauliite - taccu tas nemaina faktu ka izspeeleejos pamatiigi un speele man patika

lloma bija diezgan kruta taccu pati nodoklluievaakssana nebija iisti pievienota speeles mehaanikai tapeec taa bija daudz nebuutiskaaka globaalaa meerogaa kaa vareeja buut kaa arii paaragraa naave to liedza mainiit taccu staastiissu visu peec kaartas

ierados speeles poligonaa piektdien vienos dienaa un satiekoties ar savu komandu diezgan krasi mainiiju sava teela buutiibu teiksim taa sapratu ka es neemsu bezsirdiigs indiviids kurss atiira cilveekus bet esmu dzimis un audzis pilseetnieks un lielu dallu paziistu no beerna kaajas un tamliidziigi kaa arii papildus faktori straadaaja tas ka nebija iistas skaidriibas cik tad iisti nodokllus ievaakt un kam vinni jaamaksaa un cik daudz korumpeetiibas varu atllautie skaa arii tas faktors ka visu vasaru esmu jau fiziski noguris un bija gruuti sannemtie sspeeleet nedabiksu lomu

taa rezuultaataa nodokllu ievaaceejs izraadiijaas visnotall jauks sserifa dienesta darbinieks un lloti veiksmiigi arii ievaaca sameeraa nelielos nodokllus pilseetaa (ja neskaita ka uzraavaas uz gaja gisborna aka valentiina kur dabuuja pamatiigi pasviist par nodokllu pieprasiissanu augstmanim (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) )

peec neilga briizza ievaacot kroguu nodokllus nejaussi uzduuros sceenai ar kautkaadu zaadziibu bet taa kaa biju tiko ienaacis nesapratu ko kas kaa un gajs gisborns pameta man moneetu sakot "t u taccu redzeeji ka taas meitenes izdariija ko sliktu" pirmajaa mirklii neiebraucu kaa riikoties jo veel nebiiju iisti iespeeleejies + kas daudz svariigaak domaaju ka vinnss man pametis siiknaudu jo neuzmetu acis moneetai un tikai veelaak uzgaaju kabataa zelta moneetu un tajaa briidii saprau ka esmu nenolidzams gaja gisborna padotais taccu konkreetais gadiijums jau bija pagaajis garaam un diemzzeel nesanaaca nekaa citaadi speeles laikaa pakalpot kaut arii biju tam pilniibaa gatavs (vispaar man ssoreiz lloti patika kaa valentiins speelee un lai ko arii neteiktu vinnss atdziivinaaja pasauli sev apkaart lai kur arii gaaja - RESPEKT)

bija redzams ka mana komanda (igaunni) ir mazkustiiga smagaa brunnojuma deell lielaa karstuma un vakardienas iesvineessanas deel un ssie iemesli kalpoja par sskkeersslliem manas apsardzes nodrossinaassanai kuru es nenoliedzami pieprasiiju jo tajaa laikaa biju paarliecinaats ka emsu viens no potenciaalaakajiem meerkkiem bandiitiem kuriem manupraat vairaak vai mazaak vajadzeeja kontroleet cellus un censties mani aptiiriit cik vien biezzi iespeejams

galu galaa panneemu vienu apsargu un devos mekleet lokslijas ciemu par kura atrassanaas vietu ne man ne sargam nebija nekaadas idejas taccu jautaajot cellu tur arii nonaacaam peec maza briitinna ieradaas arii sserifs ar kuru kopaa joprojaam risinaajaam nodokllu daudzuma utt probleemas un sstukojaam ko kaa dariit

krodziniece mausuns mani uzpirka vai pareizaak vinna taa domaaja un ciitiigi man meigginaaja izprecinaat savas meitas taccu ssim piedaavaajumam nepakllaavos jo iecereetaamanam teelam jau bija kaut arii nelaimiiga miilestiiba jo ssii miilestiiba bija augstdzimusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

ietureejos krogaa un ap to laiku konstateeju divas interesantas lietas ka ekanomika ir pakallaa taccu straadaa respektiivi naudas nevienam netruukst taccu ko iegaadaaties arii ir kas bija jociigi un arii galiigi nesagaaja kopaa ar robina huda pasauli un veel konstateeju ka ssajaa speelee tiessaam reaali var paeest par speeles naudu (milziigs respekt gm un krogus komandaam par to) un iegraabos porcijaa ko ar gruutiibaam notiesaaju kaut arii nebija laiela jo man iisteniibaa est nemaz arii negribeejaas lol

devaamies ievaakt nodokllus no kokzaaggeetavas straadniekiem bet taa kaa saimnieka nebija uz vietas un bez vinna zinnas nevareeja devaamies vien atpakall uz notingemu taa kaa joprojaam nebija iistas izpratnes par poligona izkaartojumu un ja godiigi pilseetas vaartus (kuri bija izteikti ````aa vietaa) veel vispaar liidz tam nebiju iisti piefikseejis tad mieriigi devos iekssaa pilseetaa cauri norobezzojumam un tad saakaas probleemas

gm bija klaat man un manam pavadonim lika mest moneetu izraadaas mans pavadonis veiksmiigi bija paarvareejis 10m augstu pils sienu bet es biju nneemis un noveelies taadejaadi salauzzot kaaju - KAADS KAUNS
momentaali smadzenees risinaaju situaaciju un izveidoju staasttu par to ka no mazaam dienaam ar savu ccomu apsargu tai vietaa raapaamies paari seetai un tagad joka peec atkaartojaam un taadejaadi kaut nedaudz cenos izliidzinaat savu tizlumu tiku sadaktereets un dabuuju ssinu uz kaajas kas noziimeeja ka divas stundas bija jaaklibo ko es izpildiiju lloti godpraatiigi un visu nolikto laiku
bet kameer mani aarsteeja gm mani apciemoja otru reizi un izraadiijaas ka mani veel tajaa briidii apzagussi nozagtas kautkas o jostasvietas uz augssu taa kaa izraadiijaas ka tur nav ko zagt noleemu ka sadabuussu kautko veelaak un godiigi nodossu gm jo ssobriid nebiija klaika

es kaa lloti ticiigs katolis peec ssiem notikumiem nessaubiijos ne mirkli un devos izsuudzeet greekus uz abatiju jo ja es salauzzu kaaju un mani veel apzog znacccit esmu greekojis un dieva sods paar mani abatijas izskats mani patiikami paarsteidza kaa jau daudzas iepriekss redzeetaas buuves ko drakonisti tiessaam prot celt lieliski pie attieciigajiem apstaaklliem satiku abatu izsuudzeeju greekus samaksaaju desmito tiessu (lloti nobriiniijos jo izraadiijaas ka es biju pirmais kas to izdariijis) un veel pamatiigi noziedoju bazniicai ieceertot robu budzetaa un sanneemu ccipu kas man paliidzeessot ja nu es peekssnni nomirssot kaut gan tajaa laikaa es nesapratu ko tas vareetu dot jao nebija ne jausmas par pastaavossajaam "debesiim un elli" taccu liku vien kabataa un devos uz pilseetu kur ievaacu veel ssaadus taadus nodokllus

sapratu ka nav ko dariit un kliboju uz hantingtonu - man sskkit ka PILSEETU NEVIS PILI LOL
to ka taa ir pils un ka iisteniibaa man nav ko dariit sapratu tikai pie vaartiem kad man pavadonis jautaajaa ar kaadu iemeslu mani pieteikt baronam nu neko devos vien iekssaa brarons izraadiijaas arii bija nedaudz garlaikots un ieveda mani pils zaalees un pat pagodinaaja mani ar lielisku dzeeriena iebaudiissanu pie lielaa galda kaut arii esbiju parasts pilseetnieks un neticami bet biju traapiijis ideaalaa laikaa jo notika "raganu dedzinaassana" kas tika superiigi atspeeleeta un veel pietam gajs gisborns ievilinaaja pilii slepkavu kurss tika sannemts ciet

peec tam staigssus devos uz notingemu lai apstaastiitu sserifam kas un kaa jo vinnam tas bija jaazina un jannem savaas rokaas ieslodziitais (kurss bija lielisks speeleetaajs)

tad aiz gara laika devos paseedeet krogu ar vienu no igaunniem ar ko biju sadraudzeejies kameer vadiijaam outofgame sarunas (vieni passi un klusiibaa krogus stuurii) tikmeer pie galda nneema un ne no ssaa ne no taa nomira kautkaads klaidonis seezzot pie krogus galda
pilseetaa protams panika taccu ne aarsti ne muuki ne sserifs neko sliktu neatrada tad nu sserifa llaudiim bija liikkis (kas bija gm npc) jaanogaadaa uz kapseetu taccu vinni "izceelaas" ar nespeeju to izdariit un reaali mociija nabaga gm devos paliigaa un radiiju pietiekami sakariigu "paarneesaajamo" un pat paliidzeeju nest liikki jo godiigi sakot igaunni 2/3 bija nelietojami un aizgaadaajama uz kapseetu kas tomeer izraadiijaasnav labs darbs...

...taa nu notingemu piemekleeja slimiibas seerga ar nejaukiem simptomiem azismakusi balss klepus asinis no degun aun augonni pa visu seju izraadiijaas ka to var atspeeleet kaa nu passam ienaak praataa un es izleemu ka man protams jaaizmanto bazniica it sevisskki taadeell ka sagadiijaas ka pilseetaa uz vietas nav dziednieku metos uz abatiju mani nosveetiija un es sapratis ka dievs mani joprojaam soda noziedoju visu naudu kas man bija pie sevis bazniicai un "izdziedinaajos"

sserifa meitai vaidzeeja pavadonus uz hantingtonas barona mediibaam un taa kaa igaunni atkal jau nebiija nekam deriigi savaacaamie sjociig akompaanija kuraa ietilpa arii bende un pirms devaamie scellaa izraadiijaas ak ir skaneejussi zvani uz vakara mesu (un labi ka bende to saprata un aizvilka muus uz turieni - vispaar lloti labs speeleetaajs un manaa skatiijumaa vieniigais katolis kas bija veel iistaaks par mani no pilseetniekiem) kuraa notureejaam sveeto vakareedienu

mediibas nokaveejaam pietam taas vispaar jau bija beigussaas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

nonaacaam uz lokslijas ciema sveetkiem kur pirmo reiz ieraudziiju aktierus un lieliksi pavadiiju laiku pietam sanaaca nejaussi bet lloti labi nostilot maija graafa sacensiibaas bija "ciinna uz ballkka" kur nepaarprotami bija viens speeciigaaks par visiem pareejiem un kad pret vinnu izleema iziet muuks un aktieru vadiitaajs nobllaavaas ka deriibas es nevareeju nedereet par sveetu viiru un uzliku sudraba moneetu kad vinni uzkaapa zu ballkka muuks paarmeta krustu un ccempions nokaapa no ballkka un metas cellos jo uzskatiija ka nav cieniigs staaties pretii tas bija superiigi loggiski ka vinneeju deriibas un loggiski ka es kaa iists ticiigais nevareeju iedziivoties uz dieva reikkina taadeell momentaa visu laimestu iemetu maakslinieku kopeejaa katlaa - mans spozzaakais speeles moments kaa katolim neticami laba sajuuta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

tad veel aizccaapoju uz loksliju uzn traapiijos saules aptumsumaa kur uz vietas bija abats - ZAJEBIS KRUTI
luudzaam dievu cellos un tad devaamies krusta gaajienaa uz abatiju lai notureetu mesu (vieniigais miinuss ka vinnss iisti nezinaaja kaadas ir cella iipatniibas un cik ````i gar vienu pilseetas maluir vecas dzelonndraatisk ur meitenes pustumsaa uzraavaas ar kurpiiteem un zandaleem) un es jau atlak ieguvu ccipu kaut gan man pateica ka skaits neko nemainot bet man vienalga bija laba sajuuta un nekad muuzzaa nebiju domaajis ka varu tik labi speeleet ticiigo un veel taa pavilkties no taadas detalizaacijas un pakllaaviibas

peectam atkal devos uz loksliju un veiksmiigi traapiijos uz briidi kad ieradaas alusdariitavaa reaals un tiessaam dazzaads alus kaa arii atkal satiku lloti patiikamo hantingtonas komandu un traapiijos uz ssausmiigi amizantas sceenas kad barona meita pateica lloti rupju joku mirklii kad vinnai aiz muguras pienaaca barons smeejos veederu tureedams taccu protams taa lai nepamana veel kaadu laiku patuseeju un sapratu ka paargurums nnem virsroku un jaadodas guleet pa cellam sapratu ka pasaku mezza valstiiba nu ir izgaajusi pasaulee un nokkeeru mazu laastinnu apr runaassanu dzejaa taccu vairaak arii neriskeeju jo es kaa iists katolis tam nemaz neticu un noguulos mezzaa kameer ssie aizgaaja garam (vieniigaa komanda ar ko nesaspeeleeju bet mans teels idejiski NETIC pasaku mezzam pietam ir veel amats par kuru jaauztraucas) un beidzot tiku guleet

par otro dienu nav vairs daudz ko staastiit taccu jaapastaasta ir kaadi bija plaani un kaa tad es nomiru
plaani bija dazzaadi un vareej apaarklaaties un varieet no apkaarteejaa ssituaacijas :
A1) triiskaarssot nodokllus un mainiit ekanomisko situaaciju ka sietverutu visas naudas atnnemssanu ciematniekiem (evil)
A2) publiski sodiit krodzinieci (mausuns) kad vinna meigginaatu pateikt ka ir taccu mani piekukullojusi ieprieksseejaa dienaa (evil and lol)
B10 dariit visu kas manos speekos lai atgrieztu pilseetu pie bazniicas jo idioti sserifa viiri nogalinaaja templiessus un pilseeta tika atgriezta no bazniicas
B2) pamest sserifa dienestu ja pilseeta netiktu atkal pievienota bazniicai
B3) klluut par muuku vai eremiitu ja bazniica mani nepiennemtu
C1) meigginaatu bildinaat savu iecereeto
C2) preceetos
C3) nomiru aiz kauna (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

diemzzeel no taa nekas nesanaaca jo tiko kaa saaku ievaakt nodokllus pilseetaa taa nejaussi uzraavos uz SAATANA - ticiet vai nee izraadaas iista un luugssanas vai krusta messana nepaliidzeeja mani un aktieru galveno nogalinaaja "paarlauzzot mums sprandu" un manu liiki apriitiija kaut kaads zellis...

atklaaju ka speelee ir mirusso teritorija kuraa tiessaam ir DEBESIS un ELLE un momentaa kopaa ar savu beedu braali nonaacaam ellee kas bija taada kaa sava veida stafete ko mees saakaam ar smilssu maisu nessanu (tiesa ne iipassi smagu0 kameer llautinni apkkeeraas ka mees neesam tie ko vajadzeeja nogalinaat un tiessaam atnaaca ENGGELIITIS un muus izglaaba aizvedot uz paradiizi kas arii bija lieliska un tur arii godiigi atseedeeju savu laiku - visiem vajag nozagt sso ideju un izmantot savaas speelees (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

taa kaa vakaraa taapat bija jaadodas prom un jaunu teelu es neveeleejos jo taapat biju apmierinaats un paarguris devos maajaas un nebuut nenozzeeloju jo uz speeli devos bez jebkaadaam ambiicijaam vai iluuzijaam - laikam jau esmu izaudzis pirms gadiem ccetriem es buutu NOLAADEEJIS VISUS GM AR POLIGONU UN VEEL VALDIIBU par ssaadu iznaakumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā
Arsuka   Robins Huds   05.02.2008 21:40
Lia'angia   Jā, jā, noteikti jābrauc! Dīvainas sagadīšanās...   06.02.2008 22:44
DarkJedi   O, šitā spēle izklausās pēc tieši tā ko manai izvi...   07.02.2008 15:30
mausns   Es pat sāku nobriest atgriesties kroga būšanās.......   07.02.2008 18:07
Arsuka   Mausn - tu esi gaidīta ar atplestām rokā Lia...   08.02.2008 10:52
mausns   Kroga personālu savākšu. Nu noteikt...   08.02.2008 12:36
Arsuka   Vajag pieteikties, jo lomu sarakstā, kas ir atroda...   08.02.2008 12:54
Farliner   Ja vien būšu Latvijā, tad, liekas, ka būs jaatdzīv...   10.02.2008 11:29
Perversā komjauniete_Adars   Nu, ja Mausns vāktu krogus komandu tad tīri pat va...   10.02.2008 11:53
mausns   CITĀTS(Perversā komjauniete_Adars @ 10.02.200...   10.02.2008 14:35
Hobbits   juulija beigaas!? man laikam veel nepiemeer...   10.02.2008 14:54
Roviela   Man vairāk interesē, kāda stila leģendas par Robin...   10.02.2008 15:56
Arsuka   Ieteicamā literatūra? Hmm... Robins Huds? Jo vairā...   11.02.2008 09:51
Northwatch   Man gan bija ieteikums mēģināt krogu mazliet tomēr...   11.02.2008 10:02
Roviela   Ak, es vairāk domāju kopējo sp...   11.02.2008 10:08
Arsuka   Tu gribi, lai es tev visu sižetu priekšā pasaku? ...   11.02.2008 10:56
Northwatch   Jācep vien' maz' cuciņ'   11.02.2008 10:57
Roviela   Nē, Tu ko! Kādu sižetu? Var...   11.02.2008 11:16
Arsuka   Pareizi Dī Domāju, ka dziesmiņa noteikti būs, a...   11.02.2008 14:58
Roviela   Ak! Bardi būtu TIK noderīgi. Tieši tas laiks, ...   11.02.2008 15:06
Farliner   Nu, cik noprotu no sarunām ar meistariem, tad tas ...   14.02.2008 12:38
Elune   Ir gan viena lieta, kas man nepatīk. Tas, ka spēlē...   14.02.2008 12:49
Farliner   IMO, ideja bija tāda kā minēta tajā dziesmiņā par ...   14.02.2008 12:59
aivvv/troll dream walker   nju ja jau pat maariitim uz ddrakonistu speeli jau...   27.02.2008 23:25
Lia'angia   Cik es saprotu, par Robinu Hudu vēl neviens nekā ī...   28.02.2008 00:02
Arsuka   Tā ir gan, jā. Neviens neko tieši nezin, bet visi ...   28.02.2008 13:54
Kamazs   Ahā. Spēlētājs ierodas uz spēli ar nosaukumu ...   29.02.2008 10:28
Elune   Robins Huds ir. Tur pleijeru sarakstaa vinja loma ...   29.02.2008 13:55
Lia'angia   Kamaz, ar to arī pleijeris atšķiras no personāža, ...   29.02.2008 14:11
*skatitajs_no_malas   Man joprojam nav nekad info no GM-- aizsutiju piet...   29.02.2008 20:49
aivvv/troll dream walker   ```` ar spaarninniem.... hmmm   02.03.2008 03:27
Farliner   Nu ja, ja šamējiem būs elfi, tad tādi kā angļu leģ...   02.03.2008 19:25
Aiva   CITĀTS(Farliner @ 02.03.2008 19:25) Nu ja...   03.03.2008 16:44
Nu kas i ko   CITĀTS(Aiva @ 03.03.2008 16:44) Spriežot ...   27.03.2008 10:52
Artemidaa   Nosutiju velmi spelet telu jau menesi- vairak atpa...   27.03.2008 15:15
Aiva   Nu, man tā liekas, ka pamataktivitātes jau Sanktuā...   27.03.2008 16:38
Kira Haru   Spēle notiek! Šogad no 16.-19.jūlijam.   23.02.2009 09:50
Mattiass   Un kuros datumos būs nākamgad? Neņemiet ļaunā, e...   23.02.2009 13:29
DarkJedi   Ja ar tērpiem ir problēmas, tad vienm...   23.02.2009 17:35
Artemidaa   Hmm, es jau gandrīz biju atmetusi cerības:)   24.02.2009 09:23
mjurka   Kādā valodā norisināsies spēle?   27.03.2009 17:17
Aiva   Domājams ka abās - latviešu un krievu.   27.03.2009 18:52
Dinaer   tajā, kurā esi spējīgs sazināties ar citiem spēlēt...   02.04.2009 12:42
DarkJedi   Es kaut kur pazaudēju datumu kurā sp...   02.06.2009 21:31
Kira Haru   Cinījamie spēlētāji, apstiprinām, ka spēle notiek...   18.06.2009 11:13
aivvv/troll dream walker   mans buut pieteicies...   18.06.2009 18:21
DarkJedi   Buffotos ieročus šajā larpā ja...   28.06.2009 16:00
Dinaer   visi āmuri un vāles ir būfoti - zobeni nē. vismaz...   28.06.2009 18:55
Viesis_Dveshy   Kā jau tika minēts, tad būfotie ieroči ir āmuri un...   03.07.2009 00:08
DarkJedi   Starp citu kur ir jābrauc lai tiktu uz sp...   16.07.2009 15:43
Sindra   Kaut kāds 19. autobusa galapunkts.   16.07.2009 15:48
DarkJedi   A tur tipa kaut kādi GM tusēs vai ir taka mežā pa ...   16.07.2009 15:50
Sindra   Spēle sākas ceturtdienas vakarā. Tā vismaz man Dvē...   16.07.2009 16:16
Kormaka brigade   2 DJ Sheit ir norades kaa tikt uz poligonu. Pagaj...   16.07.2009 18:38
DarkJedi   Ja nu kāds šito forumu maz vēl lasa, tad paldies p...   19.07.2009 22:27
Evy   Hm, vai tad no latviešu LARPeriem vairs te neviena...   23.07.2009 18:22
Farliner   CITĀTS(Evy @ 23.07.2009 19:22) Jautri bij...   23.07.2009 23:14
bengalaas   Man jau pēc spēles tādas interesantas paŗdomas par...   23.07.2009 21:11
eziic_miglaa   BRīdinu. Būs gari. Ja jau prasa, tad jāraksta. ...   24.07.2009 11:41
aivvv/troll dream walker   snactuaarijaa uzrakstiiju kas manupraat salaida gr...   29.07.2009 03:44
mausns   Nesanāktu mani sodīt! Man tavai nākošai viz...   29.07.2009 05:59
aivvv/troll dream walker   tas ko es ierakstiiju par speeles probleemaam: sp...   29.07.2009 08:07

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 20.06.2025 23:08