![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Brīvdabas lomu spēle "Robins Huds".
Spēli piedavā GM grupa "Nine Masters", jeb "9 масьтерят". Spēle paredzēta jūlija beigās. Tuvāks spēles pasaules apraksts būs pieejams laika gaitā, bet lomām var pieteikties jau tagad. Darbība norisinās klasiskajā Huda pasaulē, pieļaujot nelielas izmaiņas piedalošos tēlu laika plūsmā. Tātad, ja jums ir ideja, ko vēlaties spēlēt, tad droši sūtiet savus pieteikumus uz e-pastu nine.masters@gmail.com . Šeit ir links uz Sanctuary forumu un noteikumiem --> Sudraba Bulta Un šeit ir links uz pasu spēles saitu --> Sudraba Bulta mājas lapa Noteikumi noteikti tiks tulkoti. Ar cieņu, Deviņi Meistari Šo rakstu rediģēja Arsuka: 08.02.2008 10:54 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 ![]() |
Hm, vai tad no latviešu LARPeriem vairs te neviena nav, kas kaut ko varētu ieraxtīt, kas interesants spēlē bijis? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Ginta? Gunta? Laura? Ilze?
Man šī bija visaktīvākā spēle - vārdu tiešākajā nozīmē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ierados 5dien ap pusdienlaiku, kad likās, ka spēle īsti nav iesākusies, un tāpēc aiz gara laika staigāju apkārt pa citām lokācijām, vismaz uzzinot, kas kur atrodas un kā izskatās. Pie reizes panēsāju apkārt šādas tādas baumas ar cerību, ka vismaz kaut kāds action sāksies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Bet vienīgais, kas man izdevās, bija darīt mūs bieži apmeklējošam mūkam zināmu stāstu par durvīm, kas atrodas pils pagrabos un, kuras nedrīkst vērt vaļā... Tā kā to stāstu bija stāstījis vecais dziļi ticīgais pilskungs, tad man kā slēptai elfu piekritējai noteikti vajadzēja to ziņu palaist tālāk, lai kāds galu galā sāk kaut ko darīt, un tad gan jau redzētu, kas no tā visa sanāks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Un sanāca arī - beigās tika atjaunots Danu kults. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (Kaut arī spēles sākumā man nebija nekādas nojausmas par tā pastāvēšanu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ) Naktī no 6dienas uz 7dienu, kad sēdējām un pāris stundas neko nedarījām un likās, ka GALĪGI VAIRS JAU NU NEKAS NENOTIKS, jo lielais tautu vairums bija devušies uz pilsētu svinēt kā pa spēlei, tā pa dzīvei, un arī mūsu "vietējā mēroga dievs" jeb geimmasters bija devies prom, radās doma braukt mazgāties pa senai modei - peldoties ezerā. Bet, kad atgriežamies atpakaļ, izrādījās, ka TIEŠI PA TO LAIKU pilī ir notikušas lielas pārmaiņas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Jautri bija ar lentītēm, ko meitenēm bija jānēsā ap kāju, un kas reizēm mēdza noslīdēt nepiemērotos brīžos... Es tā gandrīz pazaudēju BALTO(!!!) lentīti kopā ar 3 krustnešiem vienkārši pa ceļu ejot, kad viņi mani pavadīja ceļā uz abatiju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Labi, ka pēdējā brīdī pamanīju... Citādi, kas gan man ticētu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet galvenā lieta, ko es no spēles gribu atcerēties, ir atziņa, ka ļaunos garus var aizbaidīt gan ar lūgšanām, gan dziedāšanu, gan pamatīgu slotaskātu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Visas šīs 3 metodes esot praksē strādājušas, kad ļaunie gari staigājuši apkārt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) VĒL KĀDI JAUTRIE STĀSTI NO CITIEM? Man jau gribētos palasīt, kas interesants citiem noticis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Jautri bija ar lentītēm, ko meitenēm bija jānēsā ap kāju, un kas reizēm mēdza noslīdēt nepiemērotos brīžos... Es tā gandrīz pazaudēju BALTO(!!!) lentīti kopā ar 3 krustnešiem vienkārši pa ceļu ejot, kad viņi mani pavadīja ceļā uz abatiju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Labi, ka pēdējā brīdī pamanīju... Citādi, kas gan man ticētu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tev vajadzēja redzēt Faijona sejas izteiksmi kad dziļi ticīgais Tempļa bruņienieks pagriezās un ieraudzīja ka tā lentīte tiek kārtota atpakaļ uz kājas... šausmu izteiksme un steigšus mesti krusti neiztrūka (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 23:36 |